Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Strandkézi: MK-bronzot szereztek a veszprémiek

2015. június 18. 20:44
A veszprémi Beach Devils bronzérmet szerzett a strandkézilabda Magyar Kupa százhalombattai négyes döntőjében.

Június 13-án Százhalombattán rendezték a strandkézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét, melyen a veszprémi Beach Devils csapata is érdekelt volt.

Mivel a bakonyiak számára idén ez volt az első alkalom a közös játékra, ezt a tornát felkészülésnek szánták a hamarosan induló Borsodi Strandkézilabda Nemzeti Bajnokságra. A körmérkőzéses rendszerű torna három találkozója jó lehetőséget biztosított számukra, hogy a teremszezon után visszaszokjanak a homokos pályára és felelevenítsék az alapmozgásokat.

Első mérkőzésen a Beach Devils a nemzetközi szinten is meghatározó Salgótarjáni Strandépítők csapatától két szettes vereséget szenvedett, majd 2:0-ra legyőzte a Koktél BHC-t. Végül a hazai pályán szereplő Happy Hands együttesével szemben – két szoros félidőt játszva – végül csak a szétlövésben maradtak alul.

A Beach Devils így Magyar Kupa-bronzéremmel és a Földesi Csaba gólkirályi címével térhetett haza az eseményről.

A csapat tagjai: Tárkányi Péter, Honyecz Gábor, Földesi Csaba, Heizer László, Németh Alex, Soós Balázs és Kovács ÁkosA csapat tagjai: Tárkányi Péter, Honyecz Gábor, Földesi Csaba, Heizer László, Németh Alex, Soós Balázs és Kovács Ákos

A Borsodi Nemzeti Strandkézilabda Bajnokság Veszprém megye több strandjára is ellátogat (július 4-5. Alsóőrs, július 18-19. Balatonakarattya, augusztus 1-2. Balatonalmádi), ahol megyénk több csapatának is szurkolhatunk.

Zatkalik Dávid
további cikkek
A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. 2024. szeptember 30. 18:39 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben kézilabda Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben Rosta Miklós hatszor volt eredményes a címvédő Dinamo Bucuresti együttesében, amely otthon 38-29-re verte a CSM Bacaut a román férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. szeptember 29. 20:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.