Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C
2024. szeptember 19. Vilhelmina
Veszprém
16°C

Strandkézilabda diákolimpia: döntő Alsóörsön

2015. június 22. 18:09
Június 25-28. között Alsóörsön rendezik meg a Strandkézilabda Diákolimpia® országos döntőjét két korcsoportban.

Csütörtökön és pénteken a IV. korcsoportosok (2000-2001-ben születettek), majd szombaton és vasárnapon az V-VI. korcsoportosok (1995-1999 között születettek) harcolhatnak a dobogós helyekért. Az országos döntő rendezője a Veszprém Megyei Diáksport Egyesület.

Az előző évhez képest tovább növekedett a nevezők száma, amely jól mutatja a sportág egyre növekvő népszerűségét. Tavaly Marcaliban került sor a versenyre, ahol a Városi Fürdő és Szabadidőközpont kiváló helyszínnek bizonyult. Természetesen idén is színvonalas és izgalmas mérkőzésekre van kilátás.

Az általános és a középiskolások mezőnyében is újra a résztvevők között köszöntik a tavalyi fiú és leány bajnokcsapatokat. A IV. korcsoportos címvédő mindkét nemben a Salgótarjáni Általános Iskola Beszterce - lakótelepi Tagiskola. Az V-VI. korcsoportos leányoknál tavaly a Marcali Berzsenyi Dániel Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium, míg a fiúknál a Tatabányai Integrált Szakiskola, Középiskola és Kollégium szerezte meg az első helyet. A kiegyenlített mezőnyt tekintve idén még nehezebb dolguk lesz, hogy megvédjék a tavaly megszerzett bajnoki címüket.

Az országos döntők forgatókönyveit ITT találja.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.