Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Kézilabdások lepték el a várost

2015. augusztus 18. 13:07
Ismét hatalmas show nyitotta az immáron 19. alkalommal életre hívott Cell Cup nemzetközi kézilabda fesztivált hétfőn este a Veszprém Arénában. Péntekig 10 kategóriában 155 csapat és 2500 játékos lép pályára.

A sport nagy templomában vagyunk – hangoztatta Némedi Lajos alpolgármester az esti megnyitó folyamán. Mint mondta, Veszprém gyakran ad helyet kulturális és sport eseményeknek, így bízik benne, hogy a fesztiválra érkezők is élményekkel gazdagodva térnek majd haza.

Süle Dániel, a szervező Leisure Master Kft. ügyvezetője emlékeztetett, a Cell Cup Magyarország legnagyobb kézilabda fesztiválja és 19 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy maradandó értékeket és emlékeket adjon az ide érkező sportolóknak.

A megnyitón látványos műsor szórakoztatta a közönséget, egyebek mellett drumster, ugrókötél artista és akrobatikus sportszínház ejtette ámulatba a vendégeket. A csapatok bevonulását Nagy László, az MVM Veszprém csapatkapitány vezette fel.

A Cell-kupáról korábban ITT írtunk.

Cseh Zoltán
további cikkek
A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. 2024. szeptember 30. 18:39 Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben kézilabda Európai kézilabdaligák: Rosta Miklós hat gólja Bukarestben Rosta Miklós hatszor volt eredményes a címvédő Dinamo Bucuresti együttesében, amely otthon 38-29-re verte a CSM Bacaut a román férfi kézilabda-bajnokság vasárnapi játéknapján. 2024. szeptember 29. 20:56

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.