Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nem borult a papírforma a VESC kéziseinél

2015. november 9. 22:27
A fiatal erőkből álló VESC hétgólos vereséget szenvedett a női kézilabda NB II Nyugati csoportjának 7. fordulójában.

Rutinos, évek óta az NB II élmezőnyéhez tartozó alakulat látogatott vasárnap délután a Veszprémi Egyetemi Sport Club női kézilabdásainak otthonába. A hazai csapat az első harminc perc után mindössze öt gólt szerzett, így hiába hozott kiegyenlített játékot a második félidő, a bizonytalan kezdést jól kihasználó bükiek két ponttal távoztak Erdélyi Tamás tanítványaitól.

Női kézilabda NB II Nyugati-csoport, 7. forduló
VESC–Dr Lupo Büki TK 15-22 (5-11)
Veszprém, Egyetemi sportcsarnok 100 néző. Vezette: Gadányi, Kovacsik.
VESC: Sólyom – Diószegi 2, Szedlák 2 (1), Kőszegi 2 (1), Kun 2 (1), Juhász 2, Regovics 1.
Csere: Sebestyén (kapus), Lévai, Szirmai, Leitold, Tüske 1, Orbán, Őri, Bánhelyi, Papp 3 (2). Vezetőedző: Erdélyi Tamás
Eredmény alakulása: 6. perc: 3-2, 10. p.: 3-4, 16. p.: 4-7, 27. p.: 5-10, 35. p.: 7-13, 52. p.:13-17, 57. p.: 13-20.
Kiállítások: 16 perc, ill. 20 perc.
Hétméteresek: 8/5, ill. 4/1

Erdélyi Tamás: – Az emberelőnyös helyzeteinket nem tudtuk értékesíteni, így a második félidőben feljavuló védekezésünk a remek kapusteljesítményünk mellett sem volt elég a pontszerzéshez. A 36 percnyi kiállítást túlzásnak tartom, nem játszottak durván a csapatok.

vehirsport.hu
további cikkek
Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója sport Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója. ma 14:08 A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. 2024. szeptember 30. 18:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.