Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Idegenben szereztek pontot a női kézisek

2015. november 16. 18:37
Küzdelmes, végletekig kiélezett meccsen egy ponttal gazdagodott a VESC női kézilabdacsapata az NB II 8. körében.

Azonos erők küzdelmét hozta az NB II 8. fordulójának veszprémi érdekeltségű találkozója. Az ötödik helyezett Celldömölk a hatodik pozíciót elfoglaló Veszprémi Egyetemi Sport Club női kézilabdázóit látta vendégül vasárnap délután.

Az egykori válogatott kapussal, Szabó Hedviggel felálló hazaiak örülhettek jobban a pontosztozkodásnak, hiszen öttel a vége előtt még három góllal vezettek Erdélyi Tamás tanítványai.

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 8. forduló
Celldömölki VSE–VESC női kézilabda 26:26 (14:13)
VESC: Sólyom – Diószegi 1, Kőszegi 3 (1), Szedlák 3, Juhász 1, Papp 4, Regovics 1. Csere: Sebestyén (kapus), Leitold, Tüske, Bánhelyi, Szentpéteri, Kamondi 5, Őri 5, Szirmai, Kun 3. Edző: Erdélyi Tamás.
Az eredmény alakulása: 4. perc 2:1, 8. p. 2-:, 12. p. 4:7, 20.p . 10:8, 26.p. 13:10 38. p. 16:16, 45. p. 18:22, 50. p. 21:25, 55.p. 23:26.
Hétméteresek: 6/5, ill. 4/1.
Kiállítások: 4, ill. 6 perc.

A junior mérkőzés végeredménye: 14-42

– Idegenbeli pontszerzéssel mutatta meg harcos erényeit a fiatal veszprémi csapat. A lányok küzdelmes, de sportszerű mérkőzésen pontot szerezve léptek előrébb a tabellán. A juniorok bíztató játékával a győzelemtől sem állt messze a csapat, de az egy pont megszerzése is öröm a rutinos Celldömölk ellen – értékelt Erdélyi Tamás edző.

vehirsport.hu
további cikkek
Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója sport Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója. ma 14:08 A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. 2024. szeptember 30. 18:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.