Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Tízgólos veszprémi siker a női kézilabda NB II-ben

2015. november 23. 11:17
Megerősítette pozícióját a középmezőnyben a Veszprémi Egyetem SC, amely rendkívül simán nyert a vendég Komárom ellen.

A női kézilabda NB II Észak-nyugati csoportjának vasárnapi meccsén a 9. helyen álló Komárom látogatott a bakonyi megyeszékhelyre. A vendégcsapat nem találta ellenszerét a VESC egyre stabilabb, magabiztosabb játékának. A hatodik helyre lépő bakonyiak így 15:9-es félidő után 29:19-re diadalmaskodtak.

Képgalériánk megtekintéséhez kattintson a fotóra!

Női kézilabda NB II Észak-nyugati csoport, 9. forduló:
Veszprémi Egyetem SC–Komáromi VSE 29:19 (15:9)
VESC: Sólyom – Diószegi 2, Orbán 3 (1), Kőszegi 6 (5), Papp 3, Regovics 3, Juhász 1, Csere: Sebestyén (kapus), Kun 5, Lávai, Szirmai 3, Őri, Kamondi 2, Leitold, Tüske, Szentpéteri 1. Edző: Erdélyi Tamás.
Hétméteresek: 6/6, ill. 5/3.
Kiállítások: 4, ill. 4 perc.
Az eredmény alakulása: 5. p. 3:2, 10. p. 6:2, 20. p. 9:7, 26. p. 12:8, 35. p. 17:10, 50. p. 23:15, 55. p. 27:18.

– Teljesen megérdemelt a tízgólos sikerünk. A technikai hibák számát még vissza kell szorítanunk, de elmondható, hogy kezdünk rátalálni a játékunkra. Örülök, hogy mindenki hozzá tudott tenni a sikerhez – értékelt Erdélyi Tamás.

Galéria
VESC – Komáromi VSE
vehirsport.hu
Domján Attila
további cikkek
Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója sport Gulyás István lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Veszprém Kézilabda Akadémia szakmai igazgatója. ma 14:08 A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca Veszprém Handball Club A Veszprém döntős a klub-vb-n! – hosszabbítás után két vállon a Barca A Veszprém Handball Club a hosszabbításban nyújtott kimagasló teljesítményével 39-34-re legyőzte a Bajnokok Ligája-címvédő spanyol Barcát a férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni elődöntőjében, így bejutott a sorozat csütörtök esti fináléjába (19.00).  tegnap 17:53 A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa OTP Bank-Pick Szeged A Szeged vezetőedzője szerint nagyon szép volt az idény első periódusa Michael Apelgren, az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint csapata számára nagyon szép volt az idény első periódusa. 2024. szeptember 30. 20:39 Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? Veszprém Handball Club Mire lehet képes a Veszprém a Barca ellen? A Veszprém Handball Clubra vérbeli erőpróba vár a spanyol Barca ellen az Egyiptomban zajló férfi kézilabda klubvilágbajnokság kedd délutáni (16.00) elődöntőjében, melyet a Sport2 televíziós csatorna élőben közvetít. 2024. szeptember 30. 18:39

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.