Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A norvégok és a németek az elődöntőben

2016. január 27. 20:17 // Forrás: MTI
A norvég és a német válogatott is bejutott az elődöntőbe a lengyelországi olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon, miután a középdöntő szerdai zárásán nyert.

A norvégok a címvédő, olimpiai és világbajnok franciáknál bizonyultak jobbnak, míg a németek az előző Eb-n ezüstérmes dánokat múlták felül.


Eredmények - középdöntő, 3. (utolsó) forduló:

1. csoport (Krakkó):
Norvégia-Franciaország 29-24 (12-11)
korábban:
Fehéroroszország-Macedónia 30-29 (14-13)
később:
Lengyelország-Horvátország 20.30

2. csoport (Wroclaw):
Németország-Dánia 25-23 (12-13)
korábban:
Svédország-Magyarország 22-14 (10-7)
később:
Spanyolország-Oroszország 20.30

vehirsport.hu
további cikkek
Megszületett a diagnózis: súlyos Jehia el-Dera sérülése sport Megszületett a diagnózis: súlyos Jehia el-Dera sérülése A pénteki vizsgálatok alapján elülső keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak a Veszprém Handball Club egyiptomi irányítójánál, aki a dán Fredericia elleni csütörtöki BL-csoportmeccsen sérült meg. ma 17:50 Palmarsson visszatér Veszprémbe? Veszprém Handball Club Palmarsson visszatér Veszprémbe? "Exkluzív hír érkezett Veszprémből! Aron Palmarsson visszatér, Xavi Pascual együttesét erősíti az idény végéig" – számolt be csütörtökön késő este a handball-planet.com a balkan-handball.com portálra hivatkozva. tegnap 21:48 Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! Veszprém Handball Club Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! A házigazda Veszprém Handball Club kellemetlen mérkőzésen két góllal múlta felül a sereghajtó, dán Fredericiát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtök esti csoportmérkőzésén. A derbi kezdeti szakaszában az "Építők" egyiptomi irányító-átlövője, Jehja Elderaa vélhetően súlyos térdsérülést szenvedett: a játékost társai vitték le a pályáról. tegnap 20:26 MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg labdarúgás MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg A 2022/23-as idényben jelentősen nőtt a labdarúgó OTP Bank Liga átlagnézőszáma, a magyar válogatottat övező érdeklődés pedig európai szinten is kimagasló volt - többek között ez is kiderült a Magyar Labdarúgó Szövetség által második alkalommal elkészített Professzionális futballkörképből. tegnap 17:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.