Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyar-szerb csata a vb-selejtezőben

2016. január 31. 14:45 // Forrás: MTI
A szerbekkel találkozik a magyar férfi kézilabda-válogatott a jövő évi világbajnokság júniusi selejtezőjében.

A magyar szövetség honlapja szerint a lengyelországi Európa-bajnokság vasárnapi zárónapján tartott sorsolásán kiderült, hogy az első mérkőzést Szerbiában rendezik június 10-12., a visszavágót pedig Magyarországon 14-16 között.

A magyarok a 12., a szerbek a 15. helyen zártak az Eb-n. A 2017. januárjában esedékes vb-nek Franciaország ad otthont.

A világbajnokság biztos európai résztvevője a rendező Franciaország, valamint az Európa-bajnokság első három helyezettje (Spanyolország, Németország és a Norvégia-Horvátország bronzmérkőzés győztese).


A vb európai selejtezőjének párosítása:

Szerbia-MAGYARORSZÁG
Svédország - Bosznia-Hercegovina
Csehország-Macedónia
Lengyelország-Hollandia
Oroszország-Montenegró
Izland-Portugália
Szlovénia-a Norvégia/Horvátország meccs vesztese
Fehéroroszország-Lettország
Dánia-Ausztria

vehirsport.hu
további cikkek
Megszületett a diagnózis: súlyos Jehia el-Dera sérülése sport Megszületett a diagnózis: súlyos Jehia el-Dera sérülése A pénteki vizsgálatok alapján elülső keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak a Veszprém Handball Club egyiptomi irányítójánál, aki a dán Fredericia elleni csütörtöki BL-csoportmeccsen sérült meg. ma 17:50 Palmarsson visszatér Veszprémbe? Veszprém Handball Club Palmarsson visszatér Veszprémbe? "Exkluzív hír érkezett Veszprémből! Aron Palmarsson visszatér, Xavi Pascual együttesét erősíti az idény végéig" – számolt be csütörtökön késő este a handball-planet.com a balkan-handball.com portálra hivatkozva. tegnap 21:48 Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! Veszprém Handball Club Nyert a Veszprém, de nagy árat fizetett! A házigazda Veszprém Handball Club kellemetlen mérkőzésen két góllal múlta felül a sereghajtó, dán Fredericiát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csütörtök esti csoportmérkőzésén. A derbi kezdeti szakaszában az "Építők" egyiptomi irányító-átlövője, Jehja Elderaa vélhetően súlyos térdsérülést szenvedett: a játékost társai vitték le a pályáról. tegnap 20:26 MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg labdarúgás MLSZ: nőtt az NB I átlagnézőszáma, romlott az átigazolási egyenleg A 2022/23-as idényben jelentősen nőtt a labdarúgó OTP Bank Liga átlagnézőszáma, a magyar válogatottat övező érdeklődés pedig európai szinten is kimagasló volt - többek között ez is kiderült a Magyar Labdarúgó Szövetség által második alkalommal elkészített Professzionális futballkörképből. tegnap 17:34

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.