Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 6. Ivett
Veszprém
12°C
2024. május 6. Ivett
Veszprém
12°C

A Simonyi nyerte az iskolák versenyét

2016. szeptember 28. 13:48
Szerda délelőtt ünnepélyes keretek között díjazták a Köztársaság Kupa városi pontversenyének dobogósait a Báthori iskolában. A kupákat Némedi Lajos alpolgármester adta át.

A Báthori iskola oroszlánrészt vállalt az idei atlétika verseny szervezésében. Több tucat diák és pedagógus segítette a huszonhatodik Köztársaság Kupa zavartalan lebonyolítását.

A győztes Simonyi iskola képviselőiA győztes Simonyi iskola képviselői

A több mint nyolcszáz gyermeket megmozgató viadal pontversenyt is hordozott magában. A megye legsportosabb iskolájának az ajkai Fekete István – Vörösmarty Mihály Általános Iskola bizonyult. A veszprémi intézményeket külön is rangsorolták: az idei első helyezett a Simonyi Zsigmond Ének - Zenei és Testnevelési Általános Iskola lett, őket követte a Veszprémi Báthory István Általános Iskola, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a Kossuth Lajos Általános Iskola diákjai léphettek fel.

A kupákat átadó Némedi Lajos rövid értekezésében elmondta, Veszprém városa kiemelten büszke a sporteseményre, melyet a tavalyi esztendőben fel is vettek a városi értéktárba. – Legyenek büszkék erre a rendezvényre – szólította fel a jelenlévő diákokat, edzőket és pedagógusokat Némedi, aki az ötletgazda-főszervező Kungli József érdemeiről is külön megemlékezett.

Némedi LajosNémedi Lajos

A részletes eredmények a Báthori iskola honlapján találhatóak.

Zatkalik Dániel

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.