Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C

Beteg gyerekeken segítettek a kézisek

2017. március 23. 21:31 // Forrás: MKSZ
Saját adományokból lélegeztetőgépet vásárolt a magyar férfi kézilabda-válogatott, amelyet a csapat tagjai csütörtökön adtak át a tatabányai Szent Borbála Kórház Csecsemő- és gyermekosztályának.

– A januári franciaországi világbajnokságon fogant meg bennünk a gondolat, hogy szívesen felajánlanánk rászorulóknak olyan segítséget, amely nem csupán egyszeri alkalmat teremt, hanem tartósan is segíthet betegeken, bajba jutottakon – nyilatkozta a magyar szövetség honlapjának Harsányi Gergely, a nemzeti válogatott jobbszélsője. – Miután sikerült összeadnunk egy komolyabb összeget, tájékozódtunk, és egy lélegeztetőgép megvásárlása mellett döntöttünk a fiúkkal. A készülék alkalmas csecsemők és nagyobb gyermeket megsegítésére is, a betegeket nem kell altatni, és a kezelések alatt szinte nem is érzékelik, hogy lélegeztetik őket. Úgy érezzük, ezzel az adománnyal valóban sok gyermeknek tudunk segíteni.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

A csapat tagjai úgy döntöttek, hogy a megvásárolt lélegeztetőgépet a tatabányai Szent Borbála Kórház Csecsemő- és gyermekosztályának adományozzák. A készüléket csütörtökön adta át Harsányi Gergely, Nagy László, Iváncsik Gergő, Juhász Ádám és Szöllősi Szabolcs.

vehirsport.hu
további cikkek
A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád, akinél az elmúlt kedden szívinfarktust állapítottak meg Veszprémben, a gyors és sikeres orvosi beavatkozásnak köszönhetően már elhagyhatta az intenzív osztályt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban. Legkorábban a jövő hét derekán engedik el onnan, de addig lesz még egy koszorúértágító kisebb műtétje. ma 15:13 Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Telekom Veszprém Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilics vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel. ma 13:36 A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott férfi kézilabda BL A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott A címvédő német SC Magdeburg és a Veszprémet búcsúztató dán Aalborg HB után a spanyol Barcelona és a német THW Kiel is elődöntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. tegnap 22:16 Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Vehír21 podcast Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Portálunk új podcastjében, a Vehír21-ben a hét legfontosabb (sport)témáját, a Telekom Veszprém csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsúját járták körbe sportrovatunk munkatársai. ma 0:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.