Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
21°C

Már biztosan negyeddöntős a Tatabánya

2017. március 27. 8:20 // Forrás: MTI
Vasárnap biztossá vált, hogy a Grundfos Tatabánya KC a férfi kézilabda EHF Kupa csoportköréből a negyeddöntőbe jut.

A négy darab négyes csoportból hat csapat jut tovább és - három párharcban - játszhat a négyes döntőbe kerülésért. A tornának biztos résztvevője a rendező német Göppingen, amely - az európai szövetség honlapja szerint - a vasárnapi játéknapon biztosította elsőségét csoportjában, ezzel eldőlt, hogy a további három első mellett a három legjobb második léphet tovább.

A C csoportban jelenleg második helyezett Tatabányának nyolc pontja van, így a jövő hétvégi utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan ott lesz a negyeddöntőben. A magyar csapat szombaton a német Magdeburgot fogadja Győrben, és amennyiben legyőzi, az első helyen jut tovább.

vehirsport.hu
további cikkek
A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád, akinél az elmúlt kedden szívinfarktust állapítottak meg Veszprémben, a gyors és sikeres orvosi beavatkozásnak köszönhetően már elhagyhatta az intenzív osztályt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban. Legkorábban a jövő hét derekán engedik el onnan, de addig lesz még egy koszorúértágító kisebb műtétje. ma 15:13 Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Telekom Veszprém Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilics vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel. ma 13:36 A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott férfi kézilabda BL A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott A címvédő német SC Magdeburg és a Veszprémet búcsúztató dán Aalborg HB után a spanyol Barcelona és a német THW Kiel is elődöntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. tegnap 22:16 Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Vehír21 podcast Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Portálunk új podcastjében, a Vehír21-ben a hét legfontosabb (sport)témáját, a Telekom Veszprém csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsúját járták körbe sportrovatunk munkatársai. ma 0:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.