Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
22°C

Iváncsik Tamás bajnoki címmel búcsúzik az Elverum csapatától

2017. május 22. 20:43 // Forrás: MTI
Megvédte címét a norvég férfi kézilabda-bajnokságban az Elverum, ennek ellenére a magyar válogatott Iváncsik Tamás távozik a csapattól.

Az OIF Arendal elleni döntő első mérkőzését 24-21-re elveszítette, a másodikat viszont idegenben, hosszabbításban 30-29-re megnyerte az Elverum a magyar jobbszélső vezetésével, aki nyolc gólt szerzett a találkozón. Vasárnap, a döntő harmadik meccsén a címvédő hazai pályán 25-20-ra győzött, ezzel megszerezte sorozatban hatodik aranyérmét.

Iváncsik a három találkozón összesen 11 alkalommal volt eredményes.

Iváncsik távozhat Norvégiából - Fotó: ostlendingen.noIváncsik távozhat Norvégiából - Fotó: ostlendingen.no

A 34 éves jobbszélsőnek már tavaly ősszel szerződéshosszabbítási ajánlatot tett a klub, de hosszas tárgyalások után végül nem sikerült megegyeznie a vezetőkkel, így kilenc csapattársával együtt a szezon végén minden bizonnyal távozik az Elverumtól - számolt be róla a klub honlapja.

Iváncsikon kívül Erik Toft, Petter Overby, Alexander Borresen, Torbjorn Eide, Josef Puyol, Jorgen Jansrud és Kristian Bliznac távozik, David Wattström pedig már januárban Svédországba igazolt.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros kézilabda Női kézilabda BL: Esbjergben is kikapott, nem jutott négyes döntőbe a Ferencváros Az előző idényben ezüstérmes Ferencváros nem jutott be a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel hazai egygólos vereségét követően vasárnap idegenben 29-24-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett Esbjergtől. ma 17:54 Hét góllal is vezetett, mégis kikapott a VPSE Veszprém Pannon SE Hét góllal is vezetett, mégis kikapott a VPSE A Veszprém Pannon SE 24-23-ra alulmaradt a Sárvár vendégeként a női kézilabda NB II rájátszásának szombati mérkőzésén. Németh Gáborné tanítványai hétgólos előnyről bukták el a két pontot. ma 11:37 Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. tegnap 22:03 Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! ország-világ Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán, ezzel ismét feljutott a 16 csapatos elitbe. tegnap 21:55

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.