Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
22°C

Norvégiával egy csoportban a magyarok

2017. június 27. 15:22 // Forrás: MTI
Többek között a címvédő Norvégiával került azonos csoportba a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi, németországi világbajnokságon.

A vb- és Eb-aranyérmes, olimpiai harmadik Norvégia mellett Svédország, Csehország, Lengyelország és Argentína lesz Kim Rasmussen szövetségi kapitány csapatának ellenfele.

"A hatodik kalapból szerettem volna elkerülni a szabadkártyás lengyeleket, így nem örülök, hogy egy könnyebben legyőzhető csapat helyett őket kaptuk" - nyilatkozta a magyar szövetség Facebook-oldalán a sorsolás után Kim Rasmussen szövetségi kapitány. A szakember hozzátette, a többi kalapból kisorsolt együttesek helyett könnyebb és nehezebb ellenfelek is juthattak volna a magyaroknak. Örömét fejezte ki amiatt, hogy Hollandiát - melyet a világ jelenlegi legjobb csapatának tart - elkerülte a válogatott.

"Összességében nem olyan rossz a csoportbeosztásunk" - szögezte le a dán edző.

A csoportok első négy helyezettje jut a nyolcaddöntőbe.

A magyar érdekeltségű B csoport mérkőzéseit Bietigheim-Bissingenben rendezik, az innen továbbjutók az A-csoportból kapnak ellenfelet.

A csoportok, a vb (december 1-17.) honlapja alapján:

A csoport: Franciaország, Románia, Spanyolország, Szlovénia, Angola, Paraguay
B csoport: Norvégia, Svédország, Csehország, Magyarország, Argentína, Lengyelország
C csoport: Dánia, Oroszország, Brazília, Montenegró, Japán, Tunézia
D csoport: Hollandia, Németország, Szerbia, Koreai Köztársaság, Kína, Kamerun

vehirsport.hu
további cikkek
A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád A Telekom Veszprém csapatorvosa friss híreket közölt Sterbik Árpád állapotáról Sterbik Árpád, akinél az elmúlt kedden szívinfarktust állapítottak meg Veszprémben, a gyors és sikeres orvosi beavatkozásnak köszönhetően már elhagyhatta az intenzív osztályt a Balatonfüredi Állami Szívkórházban. Legkorábban a jövő hét derekán engedik el onnan, de addig lesz még egy koszorúértágító kisebb műtétje. ma 15:13 Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Telekom Veszprém Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém szurkolói Demonstrációt szerveznek a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói, mert szeretnék megakadályozni, hogy a klubvezetők szerződést hosszabbítsanak Momir Ilics vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel. ma 13:36 A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott férfi kézilabda BL A THW Kiel kilencgólos hátrányból továbbjutott A címvédő német SC Magdeburg és a Veszprémet búcsúztató dán Aalborg HB után a spanyol Barcelona és a német THW Kiel is elődöntőbe jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. tegnap 22:16 Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Vehír21 podcast Vehír21 podcast: a BL-kudarc lehetséges okai Portálunk új podcastjében, a Vehír21-ben a hét legfontosabb (sport)témáját, a Telekom Veszprém csalódást keltő Bajnokok Ligája-búcsúját járták körbe sportrovatunk munkatársai. ma 0:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.