Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
15°C
2024. május 5. Györgyi
Veszprém
15°C

Kétgólos magyar vereség az olimpiai bajnoktól

2017. november 23. 22:17 // Forrás: MTI
A magyar női kézilabda-válogatott két góllal, 35-33-ra kikapott az olimpiai bajnok orosz csapattól a norvégiai Möbelringen Kupa csütörtöki, első napján.

A világbajnoki főpróbának számító felkészülési torna nyitányán Kim Rasmussen szövetségi kapitány együttese eredményes támadójáték mellett gyengébben védekezett, így a 60 perc során végig üldözte riválisát, amelyet végül nem sikerült utolérnie.

Fotó: MKSZFotó: MKSZ

Möbelringen Kupa, 1. forduló:
Oroszország-Magyarország 35-33 (18-17)

A találkozót nem kezdte jól a magyar együttes. Rasmussennek már a tizedik percben időt kellett kérnie, mivel már nyolc kapott gólnál járt csapata. A dán szakember instrukciói valamelyest hatottak, Görbicz Anitáék hátul keményebben játszottak, gyorsan feljöttek egy gólra. A félidő végéig sajátos fogócskát játszott a két csapat: az oroszok ugyanis rendre megléptek három góllal, majd a magyarok egyre feljöttek. A nagyszünetre 17-18-nál vonultak le Kovacsics Anikóék.

A második játékrészben nem sokat változott a meccs képe, a hatékony szélső játékkal és kiváló betörésekkel eredményesen dolgozó magyar válogatott kitartóan üldözte riválisát, ám az egyenlítés kapujában mindig hibázott, így riválisa végül két góllal legyőzte.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. tegnap 22:03 Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! ország-világ Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán, ezzel ismét feljutott a 16 csapatos elitbe. tegnap 21:55 Nem sikerült a visszavágás Fejér-B.Á.L. Veszprém Nem sikerült a visszavágás Nem tudott revansot venni a novemberi, hazai kiütéses vereségéért a Fejér-B.Á.L. Veszprém a PLER ellen a férfi kézilabda NB I-ben. A bennmaradásért küzdő fővárosiak szombaton hétgólos győzelmet arattak az élvonaltól búcsúzú bakonyiak ellen. tegnap 19:31 Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém Telekom Veszprém Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém A címvédő, hibátlan mutatóval listavezető Telekom Veszprém 43-28-ra nyert a Carbonex-Komló vendégeként a férfi kézilabda NB I alapszakaszának szombat esti mérkőzésén. tegnap 19:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.