Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 4. Mónika
Veszprém
16°C
2024. május 4. Mónika
Veszprém
16°C

Vasárnap délután játszik a magyar válogatott

2017. december 9. 11:38 // Forrás: MTI
Változott a németországi kézilabda-világbajnokság nyolcaddöntőjének programja, ezért a magyar válogatott nem vasárnap este, hanem délután játszik Franciaország csapatával Lipcsében.

A torna honlapjának tájékoztatása szerint a párharc továbbjutójára a szerb vagy a montenegrói együttes vár majd a negyeddöntőben.

A magyar küldöttség szombaton autóbusszal utazik Lipcsébe, és a tervek szerint késő délután már a Leipzig Arenában edz.

A nyolcaddöntő hivatalos programja:

vasárnap:
Magyarország-Franciaország, Lipcse 17.30
Szerbia-Montenegró, Magdeburg 17.30
Svédország-Szlovénia, Lipcse 20.30
Németország-Dánia, Magdeburg 20.30

hétfő:
Oroszország-Koreai Köztársaság, Magdeburg 17.30
Románia-Csehország, Lipcse 17.30
Japán-Hollandia, Magdeburg 20.30
Spanyolország-Norvégia, Lipcse 20.30


Schatzl és Bódi volt a legeredményesebb magyar a csoportkörben

Az egyaránt 18 gólos Schatzl Nadine és Bódi Bernadett volt a magyar válogatott legeredményesebb játékosa a németországi női kézilabda-világbajnokság pénteken zárult csoportkörében.

vehirsport.hu
további cikkek
Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr kézilabda Női kézilabda BL: kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki a címvédő norvég Vipers Kristiansandtól. ma 22:03 Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! ország-világ Bravúr: Szlovénia legyőzésével feljutott az elitbe a magyar hokiválogatott! A magyar jégkorong-válogatott végletekig izgalmas mérkőzésen, 2 perc 51 másodperccel a vége előtt ütött Papp Kristóf góllal 2-1-re legyőzte a szlovén együttest a bolzanói divízió I/A-világbajnokság szombati zárásán, ezzel ismét feljutott a 16 csapatos elitbe. ma 21:55 Nem sikerült a visszavágás Fejér-B.Á.L. Veszprém Nem sikerült a visszavágás Nem tudott revansot venni a novemberi, hazai kiütéses vereségéért a Fejér-B.Á.L. Veszprém a PLER ellen a férfi kézilabda NB I-ben. A bennmaradásért küzdő fővárosiak szombaton hétgólos győzelmet arattak az élvonaltól búcsúzú bakonyiak ellen. ma 19:31 Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém Telekom Veszprém Komlói sikerével engesztelné a szurkolókat a Telekom Veszprém A címvédő, hibátlan mutatóval listavezető Telekom Veszprém 43-28-ra nyert a Carbonex-Komló vendégeként a férfi kézilabda NB I alapszakaszának szombat esti mérkőzésén. ma 19:32

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.