Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 21. Dániel
Veszprém
24°C
2024. július 21. Dániel
Veszprém
24°C

Koós Hutás László kapta a Szabó Ernő-díjat

2018. május 23. 18:18
A VEDAC éves közgyűlésén díjazta a több mint három évtizede az egyesület kötelékeiben dolgozó szakembert.

Szerda délután a Simonyi iskola aulájában rendezte éves közgyűlését a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC). Az esemény első napirendi pontjaként a küldöttek elfogadták az egyesület 2017. évi gazdasági mérlegét. Józsa Tamás felszólalásában kiemelte a veszprémi önkormányzattal kötött támogatási szerződés fontosságát. A következő két olimpiai ciklusban ezzel biztosított az egyesület működése – húzta alá VEDAC elnöke.

Józsa Tamás, a VEDAC elnökeJózsa Tamás, a VEDAC elnöke

Ezt követően a 2016-ban alapított Szabó Ernő-díj talált gazdára. A VEDAC küldött közgyűlése az egyesület működése, tevékenysége, hírnevének és megbecsültségének növelése terén kiemelkedő érdemeket szerzett személyek munkájának elismerésére „Szabó Ernő díjat” adományozott Koós Hutás Lászlónak.

Szabóné Harlai Katalin, Koós-Hutás László, Józsa TamásSzabóné Harlai Katalin, Koós-Hutás László, Józsa Tamás

Koós Hutás László 1982 óta dolgozik a VEDAC kötelékeiben. Kezei közül utánpótlás és felnőtt Eb- és vb-résztvevők, olimpikonok kerültek ki. A szakember a mai napig aktívan részt vesz a VEDAC szakmai munkájának irányításában.

A díjat Józsa Tamástól és Szabó Ernő özvegyétől, Szabóné Harlai Katalintól vehette át a láthatóan meghatódott tréner. – Évtizedes barátság kötött össze Szabó Ernővel, ezért különösen megtisztelő az elismerés. Mindenkinek olyan szép évtizedeket és emlékeket kívánok, amelyekben nekem volt részem ennél a klubnál – üzente klubtársainak Koós-Hutás László.

Török Krisztián szakmai igazgató a Modern Városok Programban keretében tervezett stadion rekonstrukciós programról árult részleteket, majd a 2017-es év kiemelkedő eredményeit produkáló versenyzőket díjazták.

Zatkalik Dániel
Szalai Csaba

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.