Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Rekord nevezés az évadzárón

2018. október 20. 7:32 // Forrás: VEDAC
Több mint 250 nevezés érkezett a VEDAC hagyományos évadzáró dobóversenyére, mely remek hazai eredmények mellett idén először ÖsszVEDAC évadzáróra bővült.

A Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) évadzáró dobóversenye fontos esemény a dobók számára, a szezon zárásaként a dobóatlétika ünnepének számít. Idén először hirdette meg a klub az ÖsszVEDAC Évadzárót, mely a dobóverseny körítéseként teljes klubszintű eseménnyé bővült. A szervezők meginvitálták a futó és ügyességi szakág sportolóit, edzőit, szülőket és szimpatizánsokat, így egy remek hangulatú összejövetellé bővült a kiemelkedő nevezést hozó dobóverseny.

Gombás Petra - Fotó: VEDACGombás Petra - Fotó: VEDAC

– Nagyon örülök, hogy ilyen sokan részt vettek az évadzárónkon. Úgy gondolom, aki él és mozog a magyar dobóatlétikában, az igyekezett tiszteletét tenni ezen a viadalon. Ez is jól jelzi, hogy rangos megméretést rendeztünk, amely hasonló, idényt befejező erőpróbák között előkelő helyet foglal el – hangsúlyozta Török Krisztián, a VEDAC szakmai igazgatója.

A szakvezető kiemelte, több veszprémi sportoló is kiváló eredményt ért el, idei legjobbját és/vagy egyéni csúcsot teljesített.

– Ebből is kitűnik, hogy a nyáron befektetett munka nagyon gyorsan, ősszel már meg is térülhet – nyilatkozta a szakmai vezető.

Czeller Gábor - Fotó: VEDACCzeller Gábor - Fotó: VEDAC

Török Krisztián hozzátette, sok ügyes versenyzővel találkozhattak a versenyen. Igen örömteli, hogy a hazaiak közül Czeller Gábor és Gombás Petra is nagy egyéni csúcsot dobott, de Cserháti Simon is dicséretet érdemel, ő is jól teljesített.

Veszprémi eredmények:

Férfi. Diszkoszvetés: 1. Aranyi Ferenc 49.33, 2. Dobi Balázs 35.51, 3. Stadtschmitzer Miklós 34.35. Kalapácsvetés: 4. Czeller Gábor 61.50. Junior. Diszkoszvetés: 1. Aranyi Ferenc 54.02, 3. Czeller Gábor 48.33. Kalapácsvetés: 2. Czeller Gábor 71.14 (egyéni csúcs), 4. Cserháti Simon 61.88 (egyéni csúcs). Ifjúsági. Diszkoszvetés: 5. Temesi Márton 41.33 (egyéni csúcs). Serdülő. Kalapácsvetés: 4. Görföl Benedek 53.31. Újonc. Kalapácsvetés: 6. Vecsei Bálint 34.64. Diszkoszvetés: 6. Lipót Dániel 22.91 (egyéni csúcs). Gyermek. Gerelyhajítás: 1. Földy Kornál 24.04 (egyéni csúcs), 2. Lipót Dániel 21.61. Női. Kalapácsvetés: 3. Gombás Petra 51.52 (egyéni csúcs), 6. Pacher Alexandra (egyéni csúcs). Gerelyhajítás: 1. Máté Fanni Szabina 45.37. Ifjúsági. Gerelyhajítás: 1. Kövér Fanni 38.63, 2. Gombás Petra 31.79 (egyéni csúcs), 3. Pacher Alexandra 29.44. Kalapácsvetés: 1. Gombás Petra 62.52 (egyéni csúcs), 3. Csatári Jázmin 57.31. Serdülő. Gerelyhajítás: 1. Kövér Fanni 48.80, 3. Dósa Jázmin 36.80 (egyéni csúcs). Gyermek. Kalapácsvetés: 1. Gáspár Szilvia 53.29 (egyéni csúcs), 2. Fertig Fanni 51.64 (egyéni csúcs). Gerelyhajítás: 1. Kéri Gerda 30.08.

vehirsport.hu
további cikkek
Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE SVSE Nyolc aranyérmet szerzett az SVSE A szeszélyes április mostanában a szeles, esős, hűvös arcát mutatja, de ez sem riasztotta el a legkisebb SVSE-s atlétákat, hogy megmutassák, mire képesek: a veszprémiek az április 20-án rendezett VI. Kis Károly Emlékversenyen nyolc aranyérmet szereztek. 2024. április 23. 12:41 Negyedszer rendeztek hegyi ob-t atlétika Negyedszer rendeztek hegyi ob-t Idilli zöld környezetben, viszont annál nehezebb és küzdelmesebb pályán rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) közösen az idei hegyifutó félmaratoni magyar bajnokságot. 2024. április 19. 15:35 Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Három sportág országos bajnokságának ad otthont Veszprém vármegye Veszprém vármegyében rendezik a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság három sportágának versenyét, így a vívásét, az atlétikáét, valamint a triatlonét, méghozzá a Pannon Egyetem, a VEDAC, a VESC, a Spirit SC és a Tapolca Vívóklub összefogásának köszönhetően. Az eseményeket beharangozó sajtótájékoztatót szerda délelőtt tartották a Pannon Köztérben. 2024. április 18. 14:40 Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC atlétika Félmaraton hegyifutó ob-t rendez a VEDAC Negyedik alkalommal ad otthont Szentgál és környéke vasárnap a nyílt hegyifutó félmaratoni országos bajnokságnak, amelyet a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) és a Veszprémi Egyetemi Sport Club (VESC) bonyolíthat le. 2024. április 5. 10:33

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.