Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
20°C

Két magyar is bekerülhet az Eb álomcsapatába

2018. december 13. 17:50 // Forrás: MTI
A magyar válogatott játékosai közül Háfra Noémi és Schatzl Nadine is bekerülhet a franciaországi női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatába.

Az európai szövetség csütörtökön hozta nyilvánosságra posztonként öt jelöltjét, akikre ezúttal kizárólag a torna okostelefonos alkalmazása segítségével lehet szavazni szombatig.

A Ferencváros junior világbajnok balátlövője, Háfra Noémi átlagosan a mérkőzések felét töltötte a pályán, és 57 lövésből 27 gólt dobott, ezzel a hetedik helyezettként búcsúzott magyar csapat házi gólkirálya lett.

Klubtársa, a balszélső Schatzl Nadine átlagban több mint 47 percet kapott alkalmanként, és 28 kísérletből 23 gólja volt.

A magyar élvonalban szereplő külföldi játékosok közül a Győri Audi ETO KC francia kapusa, Amandine Leynaud, dán balátlövője, Anne Mette Hansen, norvég és holland irányítója, Stine Oftedal és Nycke Groot, illetve az Érd szerb jobbszélsője, Katarina Krpez Slezak szerepel a jelöltek listáján.

A voksolás eredményt vasárnap hirdetik ki.

vehirsport.hu
további cikkek
Nincs új a nap alatt Erről jut eszembe… Nincs új a nap alatt Nem sikerült bravúrt véghez vinni a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának, mert a történtek ismeretében bravúr lett volna kiharcolni a továbbjutást az Aalborg ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Így a Niklas Landin és Mikkel Hansen fémjelezte dán csapat jutott a legjobb négy közé. Tegyük hozzá: nem érdemtelenül. ma 4:03 Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Telekom Veszprém Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M1 aktuális csatorna megkeresésére hangsúlyozta: a négyes döntőről szóló álmokkal, vágyakkal vágott neki az idénynek a klub.  tegnap 22:54 Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Telekom Veszprém Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Ahogy az elmúlt kiírásban, a Telekom Veszprémnek idén sem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében való szereplést. Az „Építők” a sorozat negyeddöntőjének szerda esti visszavágóján 33-28-ra kikapott a dán Aalborg Handbold vendégeként, így összesítetésben 64-60-ra alulmaradt a párharcban. tegnap 20:24 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből. 2024. április 30. 21:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.