2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap

Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben

2019. szeptember 17. 10:39
vehir.hu
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete karöltve a Polgári Csapattal hagyományőrző célzattal idén is megrendezi a Fiatalok Napját a sport és a kultúra jegyében. A színes programokkal tarkított szombati eseménynek az egykori Vasas Sportpálya, más néven az Erdész utcai sportkomplexum biztosít majd otthont.

Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni, s kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen a barantától a küzdősportokon át egészen a futsalig, izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhet meg.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek: a fődíj egy kerékpár lesz!

Ha viszont nincs kedve mozogni, akkor sincs semmi gond. Ugyanis lehetősége nyílik majd találkozni, s beszélgetni a kétszeres Euróba-bajnok, világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy Lászlóval, illetve több sikeres sportolóval is.

A programok sűrűjében, 11 és 13 óra között a Vöröskereszt szervezésében véradásra is sor kerül, amellyel akár három életet is megmenthet! A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről. A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak.

Simon Dani

További cikkek

Nagy László elégedett a kezdéssel, de óvatosan tekint előre
Nagy László elégedett a kezdéssel, de óvatosan tekint előre
Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója úgy véli, nagyon nehéz megítélni a jelenlegi koronavírusos helyzetben, miként alakul majd az idény, éppen ezért - amint azt hangsúlyozta - lépésről lépésre haladnának előre.
Nagy László koronavírus-tesztje pozitív lett
Nagy László koronavírus-tesztje pozitív lett
Dr. Csík Zoltán, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezérigazgatója az M4 Sport Kézilabda magazinjában jelentette be, hogy Nagy László sportigazgató pozitív koronavírus-tesztje miatt maradt el a csapat vasárnapra tervezett, THW Kiel elleni felkészülési meccse, amelyen Nagy mellett Momir Ilicset, Fazekas Nándort és Sterbik Árpádot búcsúztatták volna.
Nagy László a félmaraton után már a maratonra készül
Nagy László a félmaraton után már a maratonra készül
A Telekom Veszprém kézilabdacsapatának sportigazgatója, a korábbi világklasszis jobbátlövő Nagy László is készül az októberi SPAR Budapest Maraton Fesztiválra.
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
Hónapokig tartó tárgyalássorozat után szerdán hivatalossá, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapata augusztus 30-án nagyszabású edzőmeccsen fogadja a német bajnok THW Kiel együttesét.
Rasovszky Kristóf új csúccsal nyerte a Balaton-átúszást
Rasovszky Kristóf új csúccsal nyerte a Balaton-átúszást
A Balaton Úszó Klub Veszprém nyílt vízi világ és Európa-bajnoka, Rasovszky Kristóf új csúccsal nyerte a 38. Lidl Balaton-átúszást.
2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap