Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
10°C

Életet menthet, kerékpárt nyerhet – Fiatalok Napja Veszprémben

2019. szeptember 17. 10:39 // Forrás: vehir.hu
Szívesen beszélgetne a világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóffal? Megismerné a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy László történetét? Vagy esetleg vérét adná egy nemes célért? Ha igen, akkor mindezt megteheti a szombati nap folyamán az egykori Vasas Sportpályán.

A Veszprém Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete karöltve a Polgári Csapattal hagyományőrző célzattal idén is megrendezi a Fiatalok Napját a sport és a kultúra jegyében. A színes programokkal tarkított szombati eseménynek az egykori Vasas Sportpálya, más néven az Erdész utcai sportkomplexum biztosít majd otthont.

Abszolút érdemes lesz kényelmes ruhát húzni, s kilátogatni a sportágválasztóra, hiszen a barantától a küzdősportokon át egészen a futsalig, izgalmasabbnál izgalmasabb sportokkal ismerkedhet meg.

Arról nem is beszélve, hogy akik a kipróbált sportfajták után a kapott gyűjtőfüzetbe rögzítik az állomásokat, a nap végén a veszprémi Decathlon felajánlásából igazán értékes ajándékokat nyerhetnek: a fődíj egy kerékpár lesz!

Ha viszont nincs kedve mozogni, akkor sincs semmi gond. Ugyanis lehetősége nyílik majd találkozni, s beszélgetni a kétszeres Euróba-bajnok, világbajnok nyíltvízi úszó Rasovszky Kristóf mellett a kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó Nagy Lászlóval, illetve több sikeres sportolóval is.

A programok sűrűjében, 11 és 13 óra között a Vöröskereszt szervezésében véradásra is sor kerül, amellyel akár három életet is megmenthet! A nap végéhez közeledve pedig Ricsix bűvész gondoskodik majd mutatványaival a jókedvről. A szervezők a fiatalok mellett mindenkit nagy szeretettel várnak.

Simon Dani
további cikkek
Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel úszás Úszó Eb: negyvenegy fős magyar csapat, három veszprémivel Negyvenegy fős lesz a magyar csapat júniusban a belgrádi Európa-bajnokságon: a medencés szakágban 15 férfi és 18 női versenyző, a nyílvízi viadalokat illetően négy-négy sportoló várja a kontinensviadalt. A keretben a Balaton ÚK Veszprém háro kiválósága, Rasovszky Kristóf, Betlehem Dávid és Sárkány Zalán is ott van.  2024. április 18. 20:40 Nagy László: Mindig van miben fejlődni! Telekom Veszprém Nagy László: Mindig van miben fejlődni! A Telekom Veszprém sportigazgatója, Nagy László a vehir.hu megkeresésére nyomatékosította, a vendég OTP Bank-Pick Szeged elleni péntek esti (20.00) bajnoki rangadóra úgy készül a csapat, akár egy fináléra. 2024. április 18. 8:06 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket Párizs 2024 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán. 2024. április 16. 20:57 Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! úszás Hármas veszprémi győzelem 800 méteren is! Sárkány Zalán diadalmaskodott 800 méteren a Duna Arénában rendezett országos bajnokság pénteki záró napján két veszprémi klubtársa, Rasovszky Kristóf és Betlehem Dávid előtt. 2024. április 12. 21:05

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.