Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C
2023. december 7. Ambrus
Veszprém
1°C

Parádés SVSE-szereplés az utcai bajnokságon

2019. szeptember 23. 15:41 // Forrás: SVSE / Stupián Anikó
Két bajnoki cím mellett egy harmadik helyezést is szerzett a veszprémi Sportolj Velünk Sport Egyesület (SVSE) vasárnap a Szombathelyen rendezett 10 km-es utcai futóbajnokságon.

Szeptember 22-én, vasárnap rendezték meg Szombathelyen az idei évi utcai magyar futóbajnokságot, melynek keretein belül városunk atlétikai egyesülete, az SVSE is megmérettette magát. A junior és felnőtt versenyzők számára 10 km-es távban, míg az ifjúsági versenyzőknek váltóban kellett teljesíteniük.

Sigmond Sára, Koncz Kata, Varga Gréta, Kirsch Natália - Fotó: SVSE/Stupián AnikóSigmond Sára, Koncz Kata, Varga Gréta, Kirsch Natália - Fotó: SVSE/Stupián Anikó

Abszolút női kategóriában az Egri Németh Eszter, Magyar Veronika és Kozák Rebeka trió a dicséretes harmadik helyen ért célba, míg a férfi csapat – Egri Viktor, Szögi István Dániel és Nick Márton szereplésével – az előkelő negyedik helyen zárt.

Az egyesület ifjúsági korosztályú lányai és fiai viszont a dobogó legtetejére állhattak fel. Az SVSE-t ebben a kategóriában Sigmond Sára és Koncz Kata mellett Kirsch Natália, valamint Varga Gréta képviselte, míg a fiúk csapatában Tóth Márton, Szintay Ágoston, Molnár Attila, illetve Zsetnyai Ákos szerepelt.

Zsetnyai Ákos, Tóth Márton, Szitay Ágoston, Molnár Attila - Fotó: SVSE/Stupián AnikóZsetnyai Ákos, Tóth Márton, Szitay Ágoston, Molnár Attila - Fotó: SVSE/Stupián Anikó

Egyéniben a junior korosztályúak mezőnyben Magyar Veronika negyedik lett, az utánpótlás korcsoportban pedig a leányok között Kozák Rebeka az ötödik, míg a fiúknál Nick Márton a hatodik helyen szaladt át a célvonalon.

vehirsport.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.