2020. augusztus 6. // Berta névnap

Kunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzett

A Weapon Group SC harcosának, Kun Marcell kezét emelték magasba vasárnap, aki a Sopronban rendezett II. West Hungarian Fight gálán -81 kg-ban, amatőr muay thai szabályrendszerben egyhangú pontozással aratott győzelmet.

A hűség városában, Sopronban rendezték meg vasárnap a II. West Hungarian Fight gálát, amelyen városunk egyesületének, a Weapon Group SC muay thai, K1 szakágának versenyzői is érdekeltek voltak. 

Dobos Gergely, Sipos Regina, valamint Kun MarcellDobos Gergely, Sipos Regina, valamint Kun Marcell

Az eseményen többféle sportág is jelen volt. Ketrecben MMA és cage grappling, tatamin grappling, a szorítóban pedig K1 és muay thai mérkőzések zajlottak. Míg délelőtt az amatőrök, délután és este a profik küzdöttek meg egymással.

Dobos Gergely 12 esztendős reménysége, Sipos Regina első alkalommal lépett szorítóba; -45 kg-ban K1 light szabályrendszerben bemutatómérkőzést játszott, szemet gyönyörködtetően jól mozgott, végig dominálta mérkőzését.

Kunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzettKunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzett

Ezt követően a Weapon SC 19 éves harcosa, Kun Marcell lépett a ringbe, hogy számot adjon tudásáról. Marci -81 kg-ban, amatőr muay thai szabályrenszerben küzdött, többször is megrendítve ellenfelét pedig végül egyhangú pontozással győzött.

A szakágvezetőtől megtudhattuk, hogy a profi bokszoló Sárközi Attila is részt vett a versenyzők felkészítésében. 

A szakágvezető Dobos, Sipos, Kun, valamint Sárközi AttilaA szakágvezető Dobos, Sipos, Kun, valamint Sárközi Attila

– Fontos kiegészítő sportunk az ökölvívás, szeretjük, űzzük. Innen ered a barátság Attilával. Marci szereti, ha ő is mögötte van a sarokban. Arról nem is beszélve, hogy kéztechnikában is abszolút hasznos meglátásai vannak – tette hozzá Dobos.

A késő esti órákban profi K1, illetve ökölvívó meccsekkel, valamint profi boksz címmérkőzéssel zárult a program.

Simon Dani

További cikkek

Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Dzsúdóhétvége Nemesvámoson
Eredményesen szerepelt a Veszprémi Judo SE a hazai rendezésű regionális rangsorversenyén.
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Eb-kvótával és huszonhat éremmel tért haza a veszprémi szumócsapat
Tíz arany-, tíz ezüst- és hat bronzéremmel tért haza a Dunaharasztiban rendezett szumóversenyről a veszprémi Centrum SE.
2020. augusztus 6. // Berta névnap