2019. október 19. // Nándor névnap

Kunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzett

2019. október 7. 15:05
A Weapon Group SC harcosának, Kun Marcell kezét emelték magasba vasárnap, aki a Sopronban rendezett II. West Hungarian Fight gálán -81 kg-ban, amatőr muay thai szabályrendszerben egyhangú pontozással aratott győzelmet.

A hűség városában, Sopronban rendezték meg vasárnap a II. West Hungarian Fight gálát, amelyen városunk egyesületének, a Weapon Group SC muay thai, K1 szakágának versenyzői is érdekeltek voltak. 

Dobos Gergely, Sipos Regina, valamint Kun MarcellDobos Gergely, Sipos Regina, valamint Kun Marcell

Az eseményen többféle sportág is jelen volt. Ketrecben MMA és cage grappling, tatamin grappling, a szorítóban pedig K1 és muay thai mérkőzések zajlottak. Míg délelőtt az amatőrök, délután és este a profik küzdöttek meg egymással.

Dobos Gergely 12 esztendős reménysége, Sipos Regina első alkalommal lépett szorítóba; -45 kg-ban K1 light szabályrendszerben bemutatómérkőzést játszott, szemet gyönyörködtetően jól mozgott, végig dominálta mérkőzését.

Kunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzettKunnal voltak az égiek, újabb győzelmet jegyzett

Ezt követően a Weapon SC 19 éves harcosa, Kun Marcell lépett a ringbe, hogy számot adjon tudásáról. Marci -81 kg-ban, amatőr muay thai szabályrenszerben küzdött, többször is megrendítve ellenfelét pedig végül egyhangú pontozással győzött.

A szakágvezetőtől megtudhattuk, hogy a profi bokszoló Sárközi Attila is részt vett a versenyzők felkészítésében. 

A szakágvezető Dobos, Sipos, Kun, valamint Sárközi AttilaA szakágvezető Dobos, Sipos, Kun, valamint Sárközi Attila

– Fontos kiegészítő sportunk az ökölvívás, szeretjük, űzzük. Innen ered a barátság Attilával. Marci szereti, ha ő is mögötte van a sarokban. Arról nem is beszélve, hogy kéztechnikában is abszolút hasznos meglátásai vannak – tette hozzá Dobos.

A késő esti órákban profi K1, illetve ökölvívó meccsekkel, valamint profi boksz címmérkőzéssel zárult a program.

Simon Dani

További cikkek

Ha fejben rend van, akkor lábbal sincs gond
Ha fejben rend van, akkor lábbal sincs gond
Saját magunkra és a játékunkra fogunk koncentrálni a hétvégén, ugyanúgy mint eddig is! – mutatott rá a mentális stabilitás fontosságára Pető Tamás, a VLS Veszprém vezetőedzője a Mosonmagyaróvár elleni vasárnap délutáni (14.00) bajnoki összecsapás előtt.
Megőrizné hibátlan hazai mérlegét a HOYA
Megőrizné hibátlan hazai mérlegét a HOYA
Korántsem lesz egyszerű a feladatunk, hiszen a fővárosiak vezetőedzője, Faragó Péter hihetetlen jó munkát végez – nyilatkozta klubja hivatalos honlapjának a center Völgyi Marcell, excsapata, a Vasas elleni szombati (18.00) hazai bajnoki összecsapás előtt.
Davis egy harcos, tudja, mi kell egy BL-győzelemhez – Rogerio Moraes
Davis egy harcos, tudja, mi kell egy BL-győzelemhez – Rogerio Moraes
Komoly érzelmek gyúlnak bennem, kétségkívül különleges lesz az egykori családom, barátaim ellen küzdeni – fogalmazott a Telekom Veszprém brazil beállósa hajdani együttese, az északmacedón címvédő Vardar Szkopje elleni szombat esti (17.30) hazai BL-rangadó előtt.
Élen járt Veszprém a nemes küzdelemben
Élen járt Veszprém a nemes küzdelemben
Harminchárom helyi kötődésű, amatőr középiskolai labdarúgócsapat tett tanúbizonyságot a sportszerűség csodájáról szerdán az Erdész utcai sportkomplexumban az MLSZ Veszprém megyei szövetsége által rendezett Fair Play Kupán.
Szolgált és védett – a szó szoros értelmében
Szolgált és védett – a szó szoros értelmében
A Veszprémi Rendőrkapitányság kiemelt főnyomozójának, Schmidmajer Árpádnak kétségkívül sokat köszönhet az 1. Futsal Club Veszprém. Ugyanis az alezredes hét éven át hűen szolgálta az egyesületet kapusedzőként. A kétszeres kupaezüstérmes, bajnoki bronzérmes portással közösen elevenítettük fel a múlt emlékeit.
2019. október 19. // Nándor névnap