Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 18. Erik
Veszprém
14°C
2024. május 18. Erik
Veszprém
14°C

Gondozásmentes fém kerítés

2019. október 14. 12:08

Ingatlanunk körbekerítése elengedhetetlen, ha biztonságban szeretnénk tudni mindazt, ami a területünkön belül található. A kertünkhöz, udvarunkhoz illő kerítés- és védőelemeket a legkülönfélébb anyagokból és formákból választhatjuk ki.

A széles kínálatból biztosan megtaláljuk azt a típust, amely stílusában és szerkezetében is megfelel elképzeléseinknek. Ha fából készült kerítést választunk, a természetességre helyezzük a hangsúlyt, és kellemes hangulatot tudunk teremteni vele. Ha nyitottak vagyunk a modernebb megoldások felé, akkor választhatunk gabion, WPC vagy fém kerítések közül is.

Garantált biztonság

Mára már a fém kerítés is olyan kivitelben készül, ami mellőzi az ipari jelleget. Az elegáns külső stílusos és hangulatos elemként hozzájárul ingatlanunk arculatához is. Amellett, hogy a fém kerítés esztétikus, védelmet is biztosít.

A stabil, strapabíró fémlécek mind szerkezetükben, mind küllemükben is különlegesek. Az acélelemek kialakításuknak köszönhetően teljesen gondozásmentesek, színüket, formájukat és méretüket a pontos felhelyezés után is megtartják. Erre a gyártó, szakszerű felrakás esetén 10 éves teljes körű garanciát vállal!

Miért a fém kerítés?

A fém kerítést közvetlenül a gyártótól rendelheti, amely vállalja, hogy 3 méterig milliméter pontosan, egyedi méretre vágja az elemeket. A színek tekintetében is az egyéni igények kiszolgálása az első: fa, antik és homogén színek és számos árnyalat közül választhatunk. A lécek mindkét oldalukon színezettek.

A felületkezelésnek köszönhetően a kerítéselemek ellenállóak a nedvességgel, széllel szemben, és UV-védelemmel vannak ellátva. A kerítéslécek teljesen gondozásmentesek! Alkalmazásukkal megszűnik az évenkénti karbantartás, amivel időt és pénzt spórolhatunk meg!

A kerítés kialakítása is a leendő tulajdonosra van bízva. A léceket függőleges, illetve vízszintes tájolásban is felszerelhetjük. Akinek fontos, hogy ne lássanak be az utcáról a kertjébe, az dönthet a sorolt, szoros elrendezés mellett. Aki szeretné, hogy a lécek között rés legyen, annak a hézagos elrendezés javasolt. Ez a kerítés típus valóban minden egyéni igénynek megfelel!

Hogyan lehet gondozásmentes fém kerítése?

Közvetlenül a gyártótól, kedvező áron rendelheti meg kerítését. Ehhez semmi mást nem kell tennie, mint felvenni a kapcsolatot a NÍVÓ Kerítés munkatársaival, akik kérésre a helyszínen is felmérik leendő kerítése paramétereit, és árajánlatot adnak. Az acélelemeket megrendelés után, a cég saját gyárában gyártják le, majd igény esetén ki is szállítják azokat.

Az innovatív KLIKK technológiának köszönhetően a kerítés könnyen, fúrás-faragás nélkül szerelhető. Amennyiben kéri, úgy a cég munkatársai segítségére lesznek a felrakásban is. Egy átlagos családi ház esetében akár fél nap alatt is elvégezhető a kerítés építés!

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.