Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

A Kabóca Bábszínház is teljesítette a kihívást

2019. október 21. 19:57 // Forrás: Kabóca Bábszínház
A Kabóca Bábszínház is csatlakozott a Tetris Challenge-hez, Facebook-oldalukon posztolták a kihívásra készített fotójukat.

A Tetris Challenge résztvevői felülnézetből készített fotókon mutatják be hivatásuk kellékeit, tetriskocka-szerűen egymás mellé pakolva. Láthattuk már így, hogy milyen felszerelések rejlenek a mentőautóban, hogy milyen védőruhákat viselnek a tűzoltók, de plébános is kifeküdt már a templom elé egy fotó erejéig.

Fotó: Kabóca BábszínházFotó: Kabóca Bábszínház

Ezúttal a Kabócások mutatták meg, milyen "építőkockákból" áll össze az előadás. A fotót közösségi profiljukra posztolták.

további cikkek
Budapesten koncertezik a Mandoki Soulmates Budapesten koncertezik a Mandoki Soulmates Szent István ünnepe alkalmából Budapest szívében, a Bazilika előtti téren idén, augusztus 18-án 19:00 órától újra életre kel a többszörös platina- és aranylemezes Mandoki Soulmates muzsika. ma 8:50 Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Egy felnagyított házibuli és front, meg az ember esete a Gyárkert első hétvégéjén Rendezzük el szépen polcokra azokat az élményeket, amiket a Gyárkert 2024-es nyitóhétvégéjén kaptunk! tegnap 16:23 Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben kultúra Hetedik alkalommal égett a Juhannus máglya Veszprémben A Múzeumok Éjszakájával egybekötött Juhannus-napi eseményen a fáklyás-felvonulás után gyújtották meg a Juhannus máglyát szombat este, melyet a VEMAFI (Veszprémi Magyar-Finn Egyesület) szervezett, akik sok-sok évtizedes hagyománnyal vannak jelen Veszprém város életében és öregbítik ezt a csodálatos hagyományt évről évre. tegnap 11:37 Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban kultúra Bübük a bábok között - Györgydeák György kiállítás nyílt a Kabóca Bábszínházban A Múzeumok Éjszakája keretében nyitották meg Györgydeák György műveiből álló kiállítást, melynek a Kabóca Bábszínház új, Deák Ferenc utcai épülete ad otthont. 2024. június 23. 15:17

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.