Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
19°C

Idegenben is legyőzte horvát ellenfelét az FTC

2019. november 2. 20:28 // Forrás: MTI
A Ferencváros egy góllal nyert a horvát Podravka Koprivnica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában, szombaton, ezzel nagy lépést tett a középdöntőbe jutás felé.

A két csapat nyolcadik alkalommal találkozott egymással, az FTC egy döntetlen mellett hetedszer nyert.

Női kézilabda BL, csoportkör, 4. forduló, A csoport:
Podravka Koprivnica (horvát) - FTC-Rail Cargo Hungaria 26-27 (15-14)

A vendégek a legerősebb keretükkel léptek pályára Kaproncán, és Klujber Katrin vezérletével jól kezdték a mérkőzést. Az első félidő közepén az FTC már két góllal is vezetett, ekkor azonban több hibát is elkövetett. A horvátok átvették az irányítást, fordítottak, és Dejana Milosavljevic találataival megőrizték minimális előnyüket a szünetig.   

A Podravka a negyvenedik percben vezetett utoljára, ekkor a Ferencváros remek támadójátékkal 6-2-es sorozatot produkált, minden posztról többször is eredményes volt, így két héttel ezelőtti, érdi sikere után ismét értékes győzelmet aratott a horvátok felett.   

A mezőny legeredményesebb játékosa Milosavljevic volt kilenc góllal, a magyar csapatból Kovacsics Anikó, Klujber Katrin és Lukács Viktória is ötször talált be.   

A két győzelemmel és két vereséggel álló FTC egy hét múlva a norvég Vipers Kristiansand csapatát fogadja Érden. A címvédő Győri Audi ETO KC - amely már biztosította csoportelsőségét - a svéd IK Sävehof otthonában lép pályára a BL csoportkörében.

 

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.