Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Leynaud-ra és a nyáron visszavonuló Kiss Évára is számít a győri kézilabdacsapat

2020. január 28. 15:10 // Forrás: MTI
Két kapus, a nyáron visszavonuló Kiss Éva és a francia Amandine Leynaud is meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO kézilabdacsapatával.

A győri klub keddi tájékoztatása szerint a 32 éves Kiss Éva hosszú távú, négy évre szóló megállapodást írt alá, és a következő idénytől kezdve edzői, kapusedzői iskolába iratkozva a győri utánpótlás munkáját segíti. 

Nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, de úgy határoztam, hogy a szezon végével befejezem aktív sportolói pályafutásomat. Sokat gondolkodtam a folytatáson, de úgy érzem, ez a legjobb számomra

- mondta a 103-szoros válogatott Kiss Éva.   

A közlemény szerint a 33 éves Amandine Leynaud is Győrben marad, ám a világbajnok, olimpiai ezüstérmes kapus részben új szerepben is bizonyíthat nyártól. Bartha Csaba klubelnök kiemelte: Laura Glauser és Silje Solberg személyében két új kapus érkezik a győri csapathoz, és a kulcsposzton szeretnék biztosítani a minél zökkenőmentesebb beilleszkedésüket.   

Jövőre is három kapussal vágunk neki a szezonnak. Amandine azonban több lesz, mint kapus, hiszen egyben az edzői stáb tagjává is válik kapusedzőként, melyhez a gyakorlata is megvan, hiszen hosszabb ideje a francia junior női kézilabda-válogatott kapusedzői feladatait is ellátta

- közölte a sportvezető.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.