2020. május 28. // Emil, Csanád névnap

Fussunk össze és segítsünk!

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében jelmezes jótékonysági futást szervez február 16-án Gyulafirátótón és Kádártán Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelésének támogatására.

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület idén második alkalommal rendezi meg farsangi, jelmezes jótékonysági futását a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében.

Az egyesület tavaly Hornyos Ákos Down-szindrómás kisfiúnak gyűjtött több mint háromszázezer forintot, amelyből a család régi álmát valóra váltva egy tandem kerékpárt vásároltak.

Idén újabb nemes célt tűzték ki, ugyanis a daganatos betegséggel küszködő Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelését szeretnék támogatni.

Kevesen vagyunk, akik ne ismernénk a mindig mosolygós, kedves, emberfeletti energiával és élni akarással megáldott sportolót. Kérünk mindenkit, aki teheti, fusson velünk, vagy csak sétáljon el a Vanília Kávézóig és a nevezési díjjal segítse Ildit, hogy valóra válhasson az álma. Sokunknak természetes, neki álom: meggyógyulni, újra egészségesnek lenni…

– olvasható az egyesület közleményében.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is több távon futhatnak a lelkes jótékonykodók, melyről részletesen ITT olvashat.

Időpont: 2020. február 16., vasárnap, 14.00
Helyszín: Gyulafirátót – Kádárta
Gyülekezés: Gyulafirátótón a Vanília Kávézónál (Posta u. 2.), Kádártán a Közösségi Háznál (Vasút u. 2.)

A nevezési díj becsületkasszás. A befolyt összeg száz százalékát Sefcsikné Solymosi Ildikó gyógykezelésére fordítják a szervezők.

vehir.hu

További cikkek

Adrenalin-függő aszkéták
Adrenalin-függő aszkéták
Néhány éve egy magyar földrajztanár egyedül végiggyalogolta a világ egyik leghosszabb és legnehezebb túraútvonalának tartott Pasific Crest Trailt. Ha azt gondolnánk, ő az egyetlen, aki ilyesfajta embert próbáló kalandra adja a fejét, tévedünk.
Nagy László körbetekerte a Balatont
Nagy László körbetekerte a Balatont
A Telekom Veszprém sportigazgatója 9 óra 20 perc alatt teljesítette a 209,5 km-es távot.
Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői
Már 15 443 kilométert teljesítettek a virtuális futóverseny résztvevői
Egy magyar kezdeményezés teszi lehetővé, hogy Európa futói összekapcsolódjanak, és egymást motiválva folytassák a futást abban az időszakban, amikor a világjárvány miatt világszerte elmaradnak a versenyek.
A művészet és a sport találkozása
A művészet és a sport találkozása
Zenei csodagyereknek indult, úszott, vízilabdázott, akadályfutóként pedig junior válogatottságig vitte. Csaknem négy évtizede dolgozik első munkahelyén, a VEDAC-nál, amelyet versenyzői révén száz bajnoki címhez juttatott. Beszélgetés egy modernkori polihisztorral, Koós Hutás Lászlóval, akinek munkásságát az elmúlt másfél évben három rangos díjjal is elismerték.
Első online versenyét rendezi meg a BSI
Első online versenyét rendezi meg a BSI
A Budapest Sportiroda (BSI) történetében először online futóversenyt rendez ezen a héten Riska Virtuális Futóhétvége néven.
2020. május 28. // Emil, Csanád névnap