2021. március 4.
//
Kázmér névnap

Fussunk össze és segítsünk!

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében jelmezes jótékonysági futást szervez február 16-án Gyulafirátótón és Kádártán Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelésének támogatására.

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület idén második alkalommal rendezi meg farsangi, jelmezes jótékonysági futását a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében.

Az egyesület tavaly Hornyos Ákos Down-szindrómás kisfiúnak gyűjtött több mint háromszázezer forintot, amelyből a család régi álmát valóra váltva egy tandem kerékpárt vásároltak.

Idén újabb nemes célt tűzték ki, ugyanis a daganatos betegséggel küszködő Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelését szeretnék támogatni.

Kevesen vagyunk, akik ne ismernénk a mindig mosolygós, kedves, emberfeletti energiával és élni akarással megáldott sportolót. Kérünk mindenkit, aki teheti, fusson velünk, vagy csak sétáljon el a Vanília Kávézóig és a nevezési díjjal segítse Ildit, hogy valóra válhasson az álma. Sokunknak természetes, neki álom: meggyógyulni, újra egészségesnek lenni…

– olvasható az egyesület közleményében.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is több távon futhatnak a lelkes jótékonykodók, melyről részletesen ITT olvashat.

Időpont: 2020. február 16., vasárnap, 14.00
Helyszín: Gyulafirátót – Kádárta
Gyülekezés: Gyulafirátótón a Vanília Kávézónál (Posta u. 2.), Kádártán a Közösségi Háznál (Vasút u. 2.)

A nevezési díj becsületkasszás. A befolyt összeg száz százalékát Sefcsikné Solymosi Ildikó gyógykezelésére fordítják a szervezők.

vehir.hu

További cikkek

Katonai tábor épül Rátótnál
Katonai tábor épül Rátótnál
A NATO finanszírozásában épül új katonai tábor Gyulafirátót mellett – írta szerdán a Magyar Hírlap.
Pelenkával segítettek a koraszülötteknek
Pelenkával segítettek a koraszülötteknek
Négyezer pelenkát adományoztak a Bébi Koraszülött Mentő Alapítványnak.
Így vágj bele a téli futásba
Így vágj bele a téli futásba
Télen futni a tévhitekkel ellentétben valójában roppant egészséges és egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás, csak oda kell figyelni néhány aranyszabályra. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat arról, hogyan öltözz fel, mire figyelj oda futás közben és mi az, amit semmiképpen se hagyj ki edzés után.
ITM: több mint ezer elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány
ITM: több mint ezer elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány
Több mint ezer újabb elektromos kerékpár vásárlását támogatja a kormány a legutóbb zárult pályázati forduló eredményeként - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szombaton az MTI-vel.
Jóllakott gyomrokkal lehetett támogatni a mentősöket
Jóllakott gyomrokkal lehetett támogatni a mentősöket
Újabb jótékonysági akcióban vett részt a Gusto 13 bisztró, a karácsony előtti kezdeményezés után viszont most a másik oldalon, tehát az adakozó szerepében tűntek fel. A vendéglátóhely egy teljes napi bevételét ajánlotta fel a veszprémi mentősöknek.