2023. február 2.
//
Karolina névnap

Fussunk össze és segítsünk!

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében jelmezes jótékonysági futást szervez február 16-án Gyulafirátótón és Kádártán Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelésének támogatására.

Az Élhetőbb Rátótért Egyesület idén második alkalommal rendezi meg farsangi, jelmezes jótékonysági futását a Fuss a Jövődért Egyesület közös szervezésében.

Az egyesület tavaly Hornyos Ákos Down-szindrómás kisfiúnak gyűjtött több mint háromszázezer forintot, amelyből a család régi álmát valóra váltva egy tandem kerékpárt vásároltak.

Idén újabb nemes célt tűzték ki, ugyanis a daganatos betegséggel küszködő Sefcsikné Solymosi Ildikó többszörös magyar bajnok közép- és hosszútávfutó gyógykezelését szeretnék támogatni.

Kevesen vagyunk, akik ne ismernénk a mindig mosolygós, kedves, emberfeletti energiával és élni akarással megáldott sportolót. Kérünk mindenkit, aki teheti, fusson velünk, vagy csak sétáljon el a Vanília Kávézóig és a nevezési díjjal segítse Ildit, hogy valóra válhasson az álma. Sokunknak természetes, neki álom: meggyógyulni, újra egészségesnek lenni…

– olvasható az egyesület közleményében.

A tavalyi évhez hasonlóan az idén is több távon futhatnak a lelkes jótékonykodók, melyről részletesen ITT olvashat.

Időpont: 2020. február 16., vasárnap, 14.00
Helyszín: Gyulafirátót – Kádárta
Gyülekezés: Gyulafirátótón a Vanília Kávézónál (Posta u. 2.), Kádártán a Közösségi Háznál (Vasút u. 2.)

A nevezési díj becsületkasszás. A befolyt összeg száz százalékát Sefcsikné Solymosi Ildikó gyógykezelésére fordítják a szervezők.

vehir.hu