2020. augusztus 13. // Ipoly névnap

Futsal hiányában az egészségügyben dolgozókat éltették

Fáklyákat gyújtva, csendesen, egymásra vigyázva éltették pénteken este az egészségügyben dolgozókat a veszprémi futsalcsapat ultrái. A szurkolók ezt követően a saját kezükkel készített molinót – melyen az áll, hogy „orvosok, ápolók hősök vagytok!” – kifeszítették a Csolnoky Ferenc Kórházzal szemben, ezzel is kifejezve tiszteletüket, köszönetüket.

Mint ismert, a koronavírus-járvány a mai napig kőkeményen ostromalja nemcsak hazánkat, hanem az egész világunkat. Máig itt cseng a fülemben, ahogy a minap, rádiócsatornákat fürkészve meghallottam egy betelefonáló ápoló elcsukló hangját.

Szívből remélem, hogy most már értékelni fogják a munkánkat, hogy értük, az egészségükért esküdtünk

– e szavak hagyták el a fiatalember száját, aki végül el is pityeregte magát.

A veszprémi futsalcsapat ultrái penteken este éppen ezért, tiszteletüket és köszönetüket kifejezve, fáklyákat gyújtva, csendesen éltették az egészségügyben dolgozókat. A saját kezükkel készített molinót – melyen az áll, hogy „orvosok, ápolók hősök vagytok!” – a szurkolók ezt követően kifeszítették a Csolnoky Ferenc Kórházzal szemben.

Kollégánk pedig reggel szintén maszkot húzott, hogy megörökíthesse a pillanatot,

ami a Csolnoky Ferenc Kórház dolgozóit fogadta szombaton hajnalban.

Szerkesztőségünk is köszönetet mond azoknak a polgártársaknak, akik értünk, az életünkért tevékenykednek éjt nappallá téve, saját egészségüket kockáztatva.

Simon Dani
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
futsal férfi futsal NBI alsóház, 2019/2020 2. 2020. március 9. 20:00 Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok Kecskemét 1. FC Veszprém 1-2
futsal férfi futsal NB I alsóház, 2019/2020 1. 2020. március 2. 19:30 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok 1. FC Veszprém Rubeola Csömör 2-6
futsal Magyar Kupa elődöntő 2020. február 22. 16:30 Szombathely, Aréna Savaria 1. FC Veszprém Haladás VSE 0-4
előző események betöltése

További cikkek

2020. augusztus 13. // Ipoly névnap