Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Negyvenszázalékos bércsökkentés a BKSE-nél

2020. április 12. 21:07
A férfi kézilabda élvonalban szereplő Balatonfüredi KSE vezetősége június 30-ig átlagosan negyven százalékkal csökkentette a játékosok és a szakmai stáb jövedelmét.

Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) március 14-én felfüggesztette valamennyi sorozatát, majd április 8-án befejezetté nyilvánította azokat.

A BKSE a felfüggesztést követően korosztályos versenyzőit azonnal hazaengedte. A fiatalok azóta heti rendszerességgel küldött edzéstervek szerint egyéni munkát végeznek (a fizikai feladatokon túl rendszeresen kapnak elméleti feladványokat is).

A felnőtt csapat tagjai a bajnokság befejezetté nyilvánításáig Füreden maradtak és egyéni feladatokat végeztek, illetve szociális szolgálatot láttak el.

A mérkőzés sorozatok felfüggesztése, majd befejezetté nyilvánítása nekünk is jelentős anyagi veszteségeket okoz. Kiestek a hátralévő meccsek jegybevételei, a meccsekhez köthető reklámbevételek. Több szponzorunk is jelezte, hogy a jelen helyzetben nem tud helytállni kötelezettségeivel. Így ennek megfelelő, sajnálatos, de szükségszerű döntéseket kellett hozni

– olvasható a tóparti klub vasárnapi közleményében.

Hozzátették: az egyesület június 30-ig átlagosan negyven százalékkal csökkenteni kénytelen a játékosok és a szakmai stáb jövedelmét. A játékosok az egyesület jövőbeni működését szem előtt tartva elfogadták javadalmazásuk csökkentését.

A gárda a bajnokság felfüggesztésekor a hatodik helyen állt, s harcban volt a harmadik-negyedik pozícióért.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.