2020. augusztus 15. // Mária névnap

Megvan Csoknyai István új csapata

Szinte teljesen kicserélődött csapattal és új szakmai stábbal vág neki a következő idénynek a Budakalász NB I-es kézilabdacsapata. Az együttes vezetőedzője a korábbi szövetségi kapitány és balatonfüredi tréner, Csoknyai István lesz.

Hat gyönyörű évet töltöttem Füreden, ahol folyamatosan az élmezőnybe kerülés, illetve e a nemzetközi porondon való szereplés volt a cél. Kalászon most természetesen mások a prioritások: az első évben szeretnénk biztosan, izgalmak nélkül benn maradni az NB I-ben, azt követően pedig stabil elsősosztályú csapattá válni

– nyilatkozta új klubja közösségi oldalán Csoknyai István, akinek a munkáját Hajdu Tamás segíti majd másodedzőként. A szakmai igazgatói posztot pedig Gúnya Péter tölti be.

Csoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. FacebookCsoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. Facebook

Az új vezetőedzőnek új csapatot is kell összeraknia, hiszen a keret szinte teljesen kicserélődött.

Nem szokatlan számomra a feladat, hiszen Balatonfüreden is majdnem minden évben új csapatot kellett csinálnom, és a fiatalok folyamatos beépítését is elvárták tőlem. Itt most ugyanez a helyzet, és ráadásul azonosulni is tudok a feladattal, mert roppant fontosnak tartom, hogy minél több fiatal, magyar tehetség kapjon lehetőséget a legjobbak között.

A fiatalok mellett persze rutinos játkosokra is szükség lesz, érkeznek majd légiósok is a csapathoz, és visszatér Budakalászra Koncz András is.

Koncz visszatérésének nagyon örülök, mert nagyon jó kis játékosnak tartom. Kevés lehetőséget kapott a Savehofnál, úgy döntött, hogy hazajön, és mi örömmel látjuk.

Csoknyai Istvánnal hároméves szerződést kötött a klub.

vehir.hu

További cikkek

Fél élet munkája a Kékszalagért
Fél élet munkája a Kékszalagért
Édesapjával hároméves korától hajók mellett töltötte nyarait, tíz esztendős múlt, amikor versenyszerűen vízre szállt. Miután végzett az ország jelenlegi legjobb gimnáziumában, a veszprémi Lovassyban, megépítette első vitorlását is. Vándor Róbert életében mégis közel az ötvenhez jött el a valódi beteljesülés.
Márton Anita gyermeket vár, Tokióra visszatérne
Márton Anita gyermeket vár, Tokióra visszatérne
Anyai örömök elé néz a súlylökő Márton Anita, aki szülés után indulna a jövő évi olimpián.
Mocsai Lajos a MEFS új elnöke
Mocsai Lajos a MEFS új elnöke
Mocsai Lajost választották négy évre a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS) elnökévé.
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
A Kiel ellen búcsúztatja legendáit a Veszprém
Hónapokig tartó tárgyalássorozat után szerdán hivatalossá, hogy a Telekom Veszprém kézilabdacsapata augusztus 30-án nagyszabású edzőmeccsen fogadja a német bajnok THW Kiel együttesét.
Pofon a VKKFT-nek, Tombort és Élest is kizárták
Pofon a VKKFT-nek, Tombort és Élest is kizárták
Indulatoktól túlfűtött barátságos kézilabda-mérkőzést játszott kedden este az élvonalbeli VKKFT a másodosztályban szereplő szintén veszprémi BFKA-val az arénában. Tombor Csaba és Éles Benedek piros lappal kényszerült távozni, a pofon azonban időben érkezett: végül egál született.
2020. augusztus 15. // Mária névnap