Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Megvan Csoknyai István új csapata

2020. június 15. 9:53 // Forrás: Budakalász Kézilabda Zrt.
Szinte teljesen kicserélődött csapattal és új szakmai stábbal vág neki a következő idénynek a Budakalász NB I-es kézilabdacsapata. Az együttes vezetőedzője a korábbi szövetségi kapitány és balatonfüredi tréner, Csoknyai István lesz.

Hat gyönyörű évet töltöttem Füreden, ahol folyamatosan az élmezőnybe kerülés, illetve e a nemzetközi porondon való szereplés volt a cél. Kalászon most természetesen mások a prioritások: az első évben szeretnénk biztosan, izgalmak nélkül benn maradni az NB I-ben, azt követően pedig stabil elsősosztályú csapattá válni

– nyilatkozta új klubja közösségi oldalán Csoknyai István, akinek a munkáját Hajdu Tamás segíti majd másodedzőként. A szakmai igazgatói posztot pedig Gúnya Péter tölti be.

Csoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. FacebookCsoknyai István hároméves szerződést írt alá - Fotó: Budakalász Kézilabda Zrt. Facebook

Az új vezetőedzőnek új csapatot is kell összeraknia, hiszen a keret szinte teljesen kicserélődött.

Nem szokatlan számomra a feladat, hiszen Balatonfüreden is majdnem minden évben új csapatot kellett csinálnom, és a fiatalok folyamatos beépítését is elvárták tőlem. Itt most ugyanez a helyzet, és ráadásul azonosulni is tudok a feladattal, mert roppant fontosnak tartom, hogy minél több fiatal, magyar tehetség kapjon lehetőséget a legjobbak között.

A fiatalok mellett persze rutinos játkosokra is szükség lesz, érkeznek majd légiósok is a csapathoz, és visszatér Budakalászra Koncz András is.

Koncz visszatérésének nagyon örülök, mert nagyon jó kis játékosnak tartom. Kevés lehetőséget kapott a Savehofnál, úgy döntött, hogy hazajön, és mi örömmel látjuk.

Csoknyai Istvánnal hároméves szerződést kötött a klub.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.