2020. október 20.
//
Vendel névnap

Gálameccset nyert a veszprémi bunyós

Kun Marcell többször is padlóra küldte ellenfelét a fővárosi BSK Crossfightban rendezett küzdősport-gálaesten, amelyen végül még az első menetben TKO-győzelmet aratott Dobos Gergely tanítványa.

Augusztus 29-én, szombaton a budapesti BSK Crossfight biztosított otthont a Fightnight Küzdősport Gálának, amelyen közel ötven mérkőzés (K1, MMA) került terítékre, melyekből tizenkettőt este, főműsoridőben tartottak. 

Utóbbi felvonásra kapott meghívást a veszprémi Weapon Group SC muay thai, K1 szakosztályának versenyzője, a húszéves Kun Marcell is. Dobos Gergely tanítványa -77 kg-ban, 3x3 perces proam K1-szabályrendszerben lépett szorítóba: riválisa a Pécsi Garuda Team harcosa, Hárságyi Olivér volt.

A győztes meccset követően nagy volt az örömA győztes meccset követően nagy volt az öröm

Marcinak az összecsapást már az első menetben sikerült befejeznie technikai KO-val.

Kombinációs ütéseit pontos, nagyerejű combrugások követték, melyeket végül nem bírt a jól képzett, technikás ellenfél

 – értékelte a mérkőzés kimenetelét lapunknak a veszprémi sportoló edzője.

Simon Dani

További cikkek

Mestereket avattak Veszprémben
Mestereket avattak Veszprémben
Kerekes Balázs, Meilinger László, Tőkés Renáta, Gyömörei Gyula és Kurdi Panna veszprémi tékvandósok különleges dan mestervizsgán vettek részt öt a hétvégén.
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Tizenkét bajnoki címet szereztek a veszprémi szumósok
Szigetszentmiklóson rendezték meg a szumó országos bajnokságot és Eb-válogatóversenyt, valamint az U12-es korosztály felkészülési versenyét. A Centrum SE húsz fős csapata huszonöt érmet szerzett.
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
Veszprémi tehetséget támogat a MOL Alapítvány
A Veszprémi Kempo SE tizennégy éves reménységét, Czuppon-Horváth Lilit beválasztották a MOL Alapítvány 2020-as Tehetségtámogató Programjába. Békési Gergely tanítványa rászolgált a támogatásra, hiszen a belföldi bajnoki címek mellett alapembere lett a magyar válogatottnak is. A nemzetközi sikereinek köszönhetően pedig az Európai Fekete Öves Tanács hazánk legjobb ifjúsági lány versenyzőjének választotta a tavalyi évben.
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
Rivalizálás helyett inkább tanulnak egymástól
A Veszprémi Kempo SE vezetőedzőjének hitvallása, hogy ahol csak lehet, ott segítsenek egymáson az emberek. Békési Gergely ezzel a célzattal szervezte meg szombaton az I. Veszprémi K1 és kick-box szemináriumot is, amelyre nemcsak a megyéből, hanem az ország távolabbi pontjairól is érkeztek érdeklődők.
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A tudomány szerint alkalmatlan a küzdősportokra, világbajnok lett
A lehetetlen nem létezik – Muhammad Ali közismert ars poeticáját évről évre bizonyítja Veszprém világ- és Európa-bajnok klasszisa, Bécsi Nikolett, aki ellenfelei elképesztő fizikai fölényét két küzdősportban – tékvandóban és kick-boxban – is rendre leküzdi.