2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap

Már csak a zirciek hibátlanok

A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a zirciek sikerrel őrizték meg hibátlan mérlegüket, az ősiek azonban elvesztették azt, hiszen botlottak Szentantalfán.

Vasárnap lezajlott a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság másodosztályának újabb fordulója. A harmadik körben szoros mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok, akik kilátogattak az antalfai focipályára: a hazaiak végül egygólos diadalt arattak az eddig hibátlan mérleggel rendelkező vendég ősiek ellen.

Az éllovas zirciek szintén sikerrel tartották otthon a három pontot az alsóőrsiek ellen, míg Csabrendeken és Öskün ez alkalommal könnyed siker született. A forduló egyetlen egálja pedig az Ugod kontra Balatonszőlős meccsen született. 

CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság, 3. forduló:

FC Zirc–Alsóörs SE 3-1 (2-1)
Gólszerzők: Óvári (30.), ill. Bogdán (33.), Miskei (43., 47.)

Ugod SE–SC Somlószőlős 1-1 (1-0)
Gólszerzők: Györkös (25.), ill. Csejtei (49.)

Szentantalfa NVSE–Ősi PSK 1-0 (0-0)
Gólszerző: Csillag (65.)

Csabrendek FC–Csopak SC 6-1 (0-1)
Gólszerzők
: Szente (37.), ill. Berkes (47., 62.), Auer (56.), Barta (69., 87.), Kulman (85.)

Garboda PV Öskü–Taliándörögd SE 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Lukács (28.), Szabó G. (49., 51.), Talián (85.)

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani

További cikkek

Megizzasztanák az éllovast
Megizzasztanák az éllovast
A VEHIR.HU megyei élvonal hatodik körében kemény próbatétel vár az eddig százszázalékos teljesítményt produkáló Tapolcára, hiszen a listavezető szombaton délután a rutinos Úrkút alakulatát fogadja.
A zirciek továbbra is az élen
A zirciek továbbra is az élen
A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a papírforma érvényesült: a zirciek továbbra is százszázalékosak, míg a Taliándörögd és a Csopak első pontjai továbbra is váratnak magukra.
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
Úrkútról is három ponttal távoztak a tihanyiak
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, ötödik fordulójában végletekig kiélezett párharc után végül három ponttal távoztak a tihanyiak a rutinos úrkútiak otthonából, de a TIAC is sikerrel maradt hibátlan.
Csúcsrangadó az ötödik körben
Csúcsrangadó az ötödik körben
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójában parázs hangulatú derbi várható Úrkúton, ahová az eddig hibátlan Tihany szombaton látogat.
Éllovasi álmokat szövöget az Almádi?
Éllovasi álmokat szövöget az Almádi?
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában a vendéglátó Pétet könnyűszerrel fektette két vállra a Balatonalmádi, ugyanakkor a Tapolca és a Tihany sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét.
2020. szeptember 19. // Vilhelmina névnap