Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C
2024. július 27. Olga
Veszprém
20°C

Ezüstérmes lett a veszprémi duó

2020. szeptember 28. 7:10
A veszprémi Honvéd színeiben versenyző Krenhardtné Rajki Melitta-Darcsi István páros parádés teljesítményt nyújtva ezüstérmet szerzett a Magyarszéken múlt hétvégén rendezett pétanque országos bajnokságon.

Baranya megyében, Magyarszéken rendezték múlt szombaton az idei első pétanque országos bajnokságot, melyen a mix-duplettek, azaz hazánk vegyes párosai mérhették össze tudásukat. 

A Komlói járásban összesen huszonhárom csapat lépett pályára. Köztük szerepelt a Krenhardtné Rajki Melitta-Darcsi István duó is, amely nemcsak a Honvéd Sportegyesületet, hanem városunkat is képviselte a rangos megmérettetésen.

Krenhardtné Rajki Melitta és Darcsi István - Fénykép: Veszprémi Honvéd SEKrenhardtné Rajki Melitta és Darcsi István - Fénykép: Veszprémi Honvéd SE

A győzelmet végül a Liszkai Rebeka-Todenberg Roland páros veretlenül szerezte meg, de nem mehetünk el szó nélkül a veszprémiek lenyűgöző teljesítménye mellett, akik ezüstérmet szereztek.

Csapattársammal, az első magyar bajnokságán induló Krenhardtné Rajki Melittával magunkat is alaposan megleptük, hiszen csak a győztes alakulattól szenvedtünk vereséget. Hálával tartozom Melittának a remek teljesítményéért, amelynek köszönhetően a felejthetetlen élmény mellett értékes sportsikerrel is gazdagodhattam

– összegezte gondolatait a páros férfi tagja.


A 2020. évi mix-duplett országos bajnokság végeredménye:

  1. Liszkai Rebeka (Pécsi Vörös Meteor SK) – Todenberg Roland (Balaton SE Szigliget)
  2. Krenhardtné Rajki Melitta – Darcsi István (Veszprémi Honvéd SE)
  3. Tálosiné Mocsirán Ágnes – Tálosi Krisztián (Pécsi VSK)
  4. Szabó Kitti (Magyarszéki ÖSE) – Kutasi Péter (Pécsi VSK)
Simon Dani

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.