Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Karanténba került egy osztály a Báthoryban

2020. szeptember 15. 12:00

Egyre több oktatási intézményben üti fel a fejét a koronavírus, ami miatt Veszprémben és a megyében is több helyett  karanténra vagy átmeneti bezárásokra van szükség.

Tegnap a veszprémi Báthory István Iskola Facebook-oldalán osztotta meg a hírt Barták Péterné igazgató, miszerint iskolájukban is karantént rendeltek el. 

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya telefonos megkereséssel tájékoztatott, hogy iskolánk egy pedagógusa és egy szülő covid tesztje pozitív lett. Így elrendelték egy alsós osztályunk karanténba helyezését - írják az oldalon.

vehir.hu
további cikkek
Minden szál Veszprémben ér össze Minden szál Veszprémben ér össze Vannak meghatározó helyek az életünkben, amelyek összekötik a legfontosabb történéseket. Kerekes Blanka fuvolaművész életében ilyen Veszprém és a családi ház: kilenc évesen itt fogott először fuvolát a kezébe, majd már elismert művészként itt érte a megtisztelő felkérés is a World Economic Forumtól, hogy egyedüli magyar zenészként képviselje hazánkat egy online „koncert” produkcióban, melyben az Európai Unió tagállamainak neves művészei adják elő Beethoven Örömódáját, felhívva a figyelmet a közös európai jövő fontosságára a járvány idején is. A napokban itt beszélgettünk vele mi is. 2020. június 16. 12:00 „Elgyőrfipalisodtál”, avagy esetleg „covidinka” vagy? „Elgyőrfipalisodtál”, avagy esetleg „covidinka” vagy? A pánikhangulat mellett az emberek a humorérzéküket és a kreativitásukat is megőrizték még e kritikus helyzet ellenére is. A 2020 elején megjelent koronavírus-járvány egyúttal új vagy új jelentéssel bíró, korábban ritkábban használt szavak tömegét is hozta magával. 2020. május 26. 4:00 Hogyan étkezzünk a karantén alatt? Hogyan étkezzünk a karantén alatt? A karantén alatt sok kérdés merül fel bennünk a táplálkozásunkkal kapcsolatosan is. Íme pár ezek közül, és az én válaszom rá dietetikus szemszögből: 2020. április 18. 12:35 A lelki egyensúly megőrzése a koronavírus árnyékában A lelki egyensúly megőrzése a koronavírus árnyékában Semmi korábbi tapasztalatunk nem hasonlítható ahhoz, ami most történik, s emiatt nem rendelkezünk biztos stratégiákkal a megküzdéshez. 2020. április 14. 12:53

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.