Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
11°C

Férfi kézilabda NB I : teljes a bizonytalanság Komlón

2020. szeptember 20. 21:21 // Forrás: MTI
A koronavírus-fertőzések miatt szinte teljes a bizonytalanság a Sport36-Komló élvonalbeli férfi kézilabdacsapatánál.

"Semmi okosat nem tudok mondani, még azt is csak találgatjuk, mennyire terheli meg a sportolók szervezetét a vírus. Nem egyszerű a helyzet" - nyilatkozta a klub közösségi oldalán Klivinger Bálint vezetőedző.    

A komlóiak az Eger legyőzésével kezdték a bajnokságot szeptember 5-én, ám ekkor többen is megfertőződtek. A csapat négy nappal később még pályára lépett Orosházán - és egy góllal kikapott -, azóta viszont sorra halasztja el a mérkőzéseit.    

Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezető igazgatója vasárnap a közösségi oldalán arról számolt be, már 12 játékosuk betegedett meg.    

"Mivel még nem tudjuk, mikor jöhetünk ki a karanténból, ezért azt sem látom, mikor fogunk először együtt edzeni. Azt pedig végképp nem tudom, mikor fogunk először bajnokit játszani" - magyarázta Klivinger Bálint.    

A magyar szövetség koronavírus-protokollja szerint akár négy-hat hetet is ki kell hagyniuk a fertőzött játékosoknak ahhoz, hogy újra megkezdhessék a munkát, de ez még nem jelent automatikus sportorvosi engedélyt a folytatásra.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.