2020. október 20.
//
Vendel névnap

Hátrányból nyert a Szentantalfa

A CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi, ötödik fordulójában izgalmas, szoros mérkőzéseket játszottak a csapatok. Egyedüli kivétel volt a Zirc kontra Ősi derbi, amelyen a listavezető – megőrizve hibátlan mérlegét – végül 4-0-s sikert aratott.

Hétvégén már az ötödik forduló következett a Veszprém megyei labdarúgó-bajnokság másodosztályában. Izgalmas összecsapások jellemezték ezt a kört: egy kivételtől eltekintve csupa szoros eredmény született. Kiemelendő a házigazda Zirc sikere, amely kimagasló diadalt aratott a Ősi felett, de a Szentantalfa is parádésan fordított és szerzett igencsak fontos pontokat a vendég Csabrendek ellen. 

CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság, 5. forduló:

FC Zirc–Ősi PSK 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Bogdán (42., 79.), Kovács Á. (63.), Jakab (85.)

Szentantalfa NVSE–Csabrendek FC 2-1 (0-1)
Gólszerzők: Auer (54.), ill. Molnár B. (68.), Szigeti (86.)

Taliándörögd SE–Somlószőlős 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Szabó D. (49.) ill. Kovács R. (60.)

Garboda PV Öskü–Alsóörs SE 2-0 (0-0)
Gólszerzők: Talián (88., 89.)

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

Simon Dani

További cikkek

A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A CoreComm SI megyei másodosztály kilencedik fordulójában az Ugod rendesen megizzasztotta a Zircet, de utóbbi végül 3-2-es sikert ért el vasárnap hazai környezetben, ezzel megóvva hibátlan mutatóját.
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Elvesztette veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalában a listavezető TIAC, miután a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, vendég Ajka Kristály 3-2-es győzelmet aratott felette.
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az ezidáig veretlenül éllovas Tapolca várja összecsapásra az eddig egyszer botló, harmadik pozícióban helyezkedő Ajka Kristály együttesét.
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Az Alsóörs 8-2-re nyert Csopakon, a listavezető Zirc a Szentantalfa vendégeként gyűjtötte be az újabb pontokat a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóján 3-3-as döntetlent játszott a Fűzfő és a vendég Tapolca, az Ajka Kristály pedig hazai pályán nyert a Tihany ellen.