2021. július 23.
//
Lenke névnap

Nemcsak gyorsak, ügyesek is

2020. október 5. 16:59
SVSE / Nagy Cecília
A veszprémi Sportolj Velünk SE atléta reménységei hétvégi teljesítményükkel bizonyították, hogy az ügyességi atlétika színterén is megállják a helyüket.

A mögöttünk hagyott hétvégén Székesfehérváron, a Regionális Atlétikai Központban rendezték a korosztályos atlétikai csapatbajnokságát, amelyen a veszprémi Sportolj Velünk SE serdülői távolugrásban és magasugrásban versenyeztek.

Bartha László, Nagy Patrik, Németh Ilona és Tóthné Stupián Anikó tanítványai három külön csapatban adtak számot tudásukról.

Fotó forrása: SVSEFotó forrása: SVSE

Szombaton a fiúk távolugrásban versenyeztek: Felber Farkas Ákos, Pandur Soma, Szirbek Albert és Várpalotai Huba alkotta együttes összesítésben a hatodik helyen végzett 4,76 m-es átlagteljesítménnyel.

A lányok a kezdőnapon magasugrásban, vasárnap pedig a fiúkhoz hasonlóan, távolugrásban hozták ki magukból a legtöbbet.

Fotó forrása: SVSEFotó forrása: SVSE

Magasugrásban az SVSE serdülő leánycsapata „tette fel a lécet” az ellenfeleknek. A Besenyődi Petra, Kovács Noémi, Felber Kata Zselyke és Mesics Borbála alkotta csoport szintén hatodik lett 1,41 m-es átlaggal.

A serdülő lányok másnap távolugrásban is bizonyítottak. Petra, Noémi, Zselyke és Borbála összesítésben a hetedik helyen végeztek, átlagban 4,58 méteres teljesítménnyel.

Simon Dani

További cikkek

Egyre szebb az ezüst
Egyre szebb az ezüst
Az U20-as atlétikai Európa-bajnokság egyik legizgalmasabb fináléjában, a leány 3000 méteres akadályfutás döntőjében két századdal lemaradva az első helyezettől szerzett ezüstérmet a 17 éves Varga Gréta, akivel az utanpotlassport.hu elevenítette fel a tallinni pillanatokat.
Hatalmas küzdelemben Eb-ezüstérmes Varga Gréta!
Hatalmas küzdelemben Eb-ezüstérmes Varga Gréta!
A veszprémi Sportolj Velünk SE (SVSE) tizenhét éves kiválósága, Varga Gréta Barbara ezüstérmet szerzett 300 méteres akadályfutásban a Tallinnban zajló U20-as Európa-bajnokság szombati versenynapján.
Csillogó szemekkel várják az olimpiát az SVSE atlétái
Csillogó szemekkel várják az olimpiát az SVSE atlétái
Tóthné Stupián Anikó tanítványai, Bartha-Kéri Bianka és Szögi István elsődlegesen élvezni, megélni szeretnék életük első olimpiáját. Hétfőn indulnak majd Tokióba, de már mindkét futó ragyog: véleményük szerint ez a stabilitás a szeretteiknek, másik felüknek is köszönhető.
A veszprémi olimpikonokat köszöntötte a polgármester
A veszprémi olimpikonokat köszöntötte a polgármester
A veszprémi olimpiai csapattal töltötte a délutánt Porga Gyula polgármester – közölte a városvezető közösségi felületén.
Újabb korosztályos SVSE-sikerek
Újabb korosztályos SVSE-sikerek
A veszprémi Sportolj Velünk SE fiatal atlétái jól szerepeltek a hétvégén Győrben rendezett korosztályos összetett bajnokságon.