2020. október 22.
//
Előd névnap

A hajrában fordított, tovább növelte előnyét az élen a Zirc

Az ugodi Kocsis Sándor és a csopaki Cseh Milán is triplázott CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában, amelyben a listavezető Zirc a 93. percben biztosította be győzelmét.

A makulátlan mérleggel éllovas Zirc a hétvégén a harmadik helyen álló Csabrendeket fogadta a megyei labdarúgó-bajnokság második vonalában. Bár Boromisza Gábor révén a hazaiak a 7. percben vezetést szereztek, Berkes László és Preinninger Dávid góljainak köszönhetően a szünetben már a Csabrendeknél volt az előny. A 85. percig kellett várni a Zirc egyenlítő találatával, melyet Bogdán István szerzett. A ráadásban pedig Jakab Milán révén a győztes gólt is megszerezte a vendéglátó, amely immáron nyolcpontos fórral vezeti a tabellát.

A házigazda Ugod Kocsis Sándor klasszikus mesterhármasával verte a Szentantalfát. A Csopak a szintén triplázó Cseh Milán vezetésével 4-0-ra nyert Taliándörögd vendégeként. A legtöbb gólt pedig az Alsóörs szerezte, amely hazai környezetben 5-1-re nyert az Ősi ellen.

CoreComm SI megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság, 7. forduló:

Október 4., vasárnap:

FC Zirc–Csabrendek FC 3-2 (1-2)
Gólszerzők: Boromisza G. (7.), Bogdán (85.), Jakab (93.), ill. Berkes (22.), Preinninger (33.)

Ugod SE–Szentantalfa NVSE 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Kocsis (28., 31., 52.)

Alsóörs SE– Ősi PSK 5-1 (3-0)
Gólszerzők: Udvardi (14., 73.), Bacsák (40., 60.), Óvári (41.), ill. Kiss Á. (85.)

Taliándörögd SE–Csopak SC 0-4 (0-1)
Gólszerzők: Cseh (40., 71., 82.), Tislér (57.)

November 28-án játsszák:
Somló SC Somlószőlős–Garboda PV Öskü

Így állnak a csapatok:

Forrás: adatbank.mlsz.huForrás: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu

További cikkek

A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A CoreComm SI megyei másodosztály kilencedik fordulójában az Ugod rendesen megizzasztotta a Zircet, de utóbbi végül 3-2-es sikert ért el vasárnap hazai környezetben, ezzel megóvva hibátlan mutatóját.
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Elvesztette veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalában a listavezető TIAC, miután a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, vendég Ajka Kristály 3-2-es győzelmet aratott felette.
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az ezidáig veretlenül éllovas Tapolca várja összecsapásra az eddig egyszer botló, harmadik pozícióban helyezkedő Ajka Kristály együttesét.
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Az Alsóörs 8-2-re nyert Csopakon, a listavezető Zirc a Szentantalfa vendégeként gyűjtötte be az újabb pontokat a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóján 3-3-as döntetlent játszott a Fűzfő és a vendég Tapolca, az Ajka Kristály pedig hazai pályán nyert a Tihany ellen.