2020. október 22.
//
Előd névnap

Képes lehet az újabb bravúrra a Fűzfő?

A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóját a legutóbb bravúros győzelmet arató FAK és a százszázalékos teljesítménnyel éllovas TIAC vívja.

Önbizalomtól duzzadva várhatja a megyei élvonal hétvégi ütközetét a Fűzfői AK, amely az előző négy bajnokiján egyaránt győzött, legutóbb éppen az addig veretlen Tihany vendégeként nyert 2-1-re. Szombaton (15.00) az immáron egyedüliként százszázalékos mérlegű, éllovas Tapolca látogat Balatonfűzfőre. A forduló kérdése tehát: megállíthatja-e a jó formában lévő FAK az eddig rendkívül magabiztosan menetelő TIAC-ot?

Szintén izgalmasnak ígérkezik az eddigi három hazai meccsén huszonegy (!) gólt lövő és egyetlen egyszer kapituláló Ajka Kristály, valamint a javítani igyekvő vendég Tihany csatája.

A pályák most még üresek, de a hétvégén folytatódik a megyei élvonalA pályák most még üresek, de a hétvégén folytatódik a megyei élvonal

VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság, a 9. forduló programja:

Október 10., szombat 15.00

Várpalotai BSK–Sümeg VSE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Úrkút SK–Herendi PSK
Úrkút Sporttelep

Péti MTE–Devecser SE
Péti MTE Sporttelep

Ajka Kristály SE–Tihanyi FC
Ajka Kristály SE

Fűzfői AK–TIAC VSE
Fűzfő Városi Stadion

Október 11., vasárnap 15.00

Balatonalmádi SE–Csetény SE
Balatonalmádi Sporttelep

Magyarpolány SE–Badacsonytomaji SE
Községi SE

Szabadnapos lesz: Gyulafirátót SE

Így állnak a csapatok:

vehir.hu

További cikkek

A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A zirciek továbbra is hibátlanul az élen
A CoreComm SI megyei másodosztály kilencedik fordulójában az Ugod rendesen megizzasztotta a Zircet, de utóbbi végül 3-2-es sikert ért el vasárnap hazai környezetben, ezzel megóvva hibátlan mutatóját.
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Nem maradt veretlen csapat a VEHIR.HU megyei I. osztályban
Elvesztette veretlenségét a VEHIR.HU megyei élvonalában a listavezető TIAC, miután a tizedik forduló szombat délutáni találkozóján a trónkövetelő, vendég Ajka Kristály 3-2-es győzelmet aratott felette.
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
Megfosztanák veretlenségétől a listavezetőt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójában az ezidáig veretlenül éllovas Tapolca várja összecsapásra az eddig egyszer botló, harmadik pozícióban helyezkedő Ajka Kristály együttesét.
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Tíz gól esett a szomszédvári derbin
Az Alsóörs 8-2-re nyert Csopakon, a listavezető Zirc a Szentantalfa vendégeként gyűjtötte be az újabb pontokat a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
Ikszelt a FAK és a TIAC, a Kristály legyőzte a Tihanyt
A VEHIR.HU megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 9. fordulójának rangadóján 3-3-as döntetlent játszott a Fűzfő és a vendég Tapolca, az Ajka Kristály pedig hazai pályán nyert a Tihany ellen.