Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Almádiból rabolna pontokat a Herend

2020. október 22. 13:04
Gólokban gazdag összecsapás? Szoros hazai győzelem? Meglepetés egál? – ahogy a Balatonalmádi–Herend derbi, úgy a többi mérkőzés is komoly izgalmakat takar a VEHIR.HU megyei élvonal tizenegyedik fordulójában.

A VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság tizenegyedik fordulójában egyetlen mérkőzést rendeznek vasárnap, a többi összecsapást szombaton játsszák. A vasárnap délután 14.30-kor kezdődő Balatonalmádi–Herend derbi azonban tartogathat meglepetéseket: a herendiek miután az előző körben alulmaradtak a Várpalota ellen, most a tóparti városban készülnek revansot venni.

A dobogóért folyó küzdelemből ez alkalommal nem fogja kivenni részét a Füzfő; a Sümeg elleni találkozóját ugyanis februárra halasztotta. Összecsap azonban szombaton egyaránt 14.30-as kezdéssel a házigazda Úrkút a Magyarpolánnyal, a Tihany a Gyulafirátót otthonában, illetve a vendéglátó Ajka Kristály is, amely a Csetényt fogadja majd. Az éllovas TIAC pedig a Pét otthonába látogat.

Megrohamozzák a herendiek az Balatonalmádi kapuját? (archív fénykép)Megrohamozzák a herendiek az Balatonalmádi kapuját? (archív fénykép)

A VEHIR.HU megyei élvonal 11. fordulójának párosításai:

Október 24., szombat 14.30

Várpalotai BSK–Badacsonytomaji SE
Helyszín: Várpalotai Bányász Sporttelep

Úrkút SK–Magyarpolány SE
Úrkút Sporttelep

Gyulafirátót SE–Tihanyi FC
Gyulafirátót SE

Péti MTE–TIAC VSE
Péti MTE Sporttelep

Ajka Kristály–Csetény SE
Ajka Kristály SE

Október 25., vasárnap 14.30

Balatonalmádi SE–Herendi PSK
Balatonalmádi Sporttelep

Így állnak a csapatok:

Tabella forrása: adatbank.mlsz.hu

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. tegnap 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35 Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát vármegyei foci Boromisza Dániel irányítja az Úrkút csapatát Az 1. Futsal Club Veszprém egykori alapembere, Boromisza Dániel megbízott játékos-edzőként folytatja pályafutását a Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály címvédője, a jelenlegi listavezető Úrkút csapatánál. 2024. április 10. 12:44

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.