Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
17°C
2024. május 2. Zsigmond
Veszprém
17°C

Ismét teljes kerettel edzenek a tatabányai kézilabdázók

2020. november 2. 18:40 // Forrás: MTI
Egy hónap kényszerszünet után ismét teljes kerettel edz a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata.

Október 1. óta a játékoskeret 15 tagja fertőződött meg a koronavírussal, ezért a klub már öt bajnoki találkozót és két Európa-liga-csoportmérkőzést elhalasztott.    

A múlt héten két részletben már edzettek a srácok, de hétfőn volt az első alkalom, hogy a teljes keret együtt mozoghatott, bár a fertőzésből korábban felépültek és a frissen gyógyultak egyelőre elkülönítve gyakorolnak

- nyilatkozta Marosi László klubelnök a 24 Óra című megyei napilapnak.

Mint kifejtette, a sportorvosok egyértelmű előírása szerint a fertőzésből visszatért sportolók eleinte csak 120-as pulzusszámig terhelhetők, ezt a tatabányai kézilabdázóknál is folyamatosan ellenőrzik. Nagyon hosszú időnek kell eltelnie, amíg teljesen terhelhető lesz a csapat minden tagja.

A korábbi 171-szeres válogatott balátlövő úgy fogalmazott, a játékosok rosszabb erőállapotban vannak, mint egy nyári pihenő után, alapozás idején. Az egyik kapusuk például öt hétig nem hagyhatta el a lakását, és semmilyen mozgást nem végezhetett.

Az Európa-iga csoportkörének következő mérkőzését nem halaszthatja el a Tatabánya, vagyis november 17-én Győrben minden bizonnyal lejátsszák a szlovén RK Trimo Trebnje elleni találkozót, ám arról még nincs információ, hogy megrendezhető-e nézők előtt a meccs.

vehir.hu
Tál Dominik
további cikkek
Nincs új a nap alatt Erről jut eszembe… Nincs új a nap alatt Nem sikerült bravúrt véghez vinni a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának, mert a történtek ismeretében bravúr lett volna kiharcolni a továbbjutást az Aalborg ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből. Így a Niklas Landin és Mikkel Hansen fémjelezte dán csapat jutott a legjobb négy közé. Tegyük hozzá: nem érdemtelenül. ma 4:03 Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Telekom Veszprém Nagy László: Cél a bajnoki győzelem és a kupasiker! Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M1 aktuális csatorna megkeresésére hangsúlyozta: a négyes döntőről szóló álmokkal, vágyakkal vágott neki az idénynek a klub.  tegnap 22:54 Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Telekom Veszprém Idén sem zúg az „Építők” Kölnben Ahogy az elmúlt kiírásban, a Telekom Veszprémnek idén sem sikerült kiharcolnia a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében való szereplést. Az „Építők” a sorozat negyeddöntőjének szerda esti visszavágóján 33-28-ra kikapott a dán Aalborg Handbold vendégeként, így összesítetésben 64-60-ra alulmaradt a párharcban. tegnap 20:24 Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős kézilabda Férfi kézilabda Európa-liga: Rosta Miklós csapata elődöntős Rosta Miklós csapata, a Dinamo Bucuresti kettős győzelemmel jutott tovább a férfi kézilabda Európa-liga negyeddöntőjéből. 2024. április 30. 21:45

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.