Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Nyolc győztes meccs után vesztett az Ajka Kristály

2020. november 17. 4:00
A listavezető Ajka Kristály jókora meglepetésre 2-1-re alulmaradt a Péti MTE vendégeként a VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójából elhalasztott találkozón.

A koronavírus-járvány terjedése miatt a megyei labdarúgócsapatok maguk dönthetik el, hogy lejátsszák-e idei találkozóikat vagy elhalasztják azokat. A hétvégén egyetlen mérkőzést vívtak a felnőtt megyei első és második vonalban: szombaton pótolták a 6. fordulóból elhalasztott Péti MTE–Ajka Kristály bajnokit az élvonalban.

Az éllovas Kristály annak reményében utazott a forduló előtt nyolcadik helyen álló Péthez, hogy ha nyer, öt pontra növeli előnyét a második pozíciót elfoglaló TIAC-cal szemben.

Vaskos meglepetés: kikapott az éllovas Kristály (archív fotó)Vaskos meglepetés: kikapott az éllovas Kristály (archív fotó)

Az ajkaiak azonban nem tudtak élni a lehetőséggel. Gólnélküli első játékrészt követően a rutinos Pálfi Róbert révén a 70. percben a pétiek szereztek vezetést. Györkös Bence tíz perccel később büntetőből egyenlített, a végjátékban azonban ismét a hazaiak találtak be. A győztes gólt Gyurcsek Márk jegyezte.

Szabó Zoltán és Jeney Gyula legénysége zsinórban nyolc megnyert bajnoki után botlott, előnye továbbra is két pont az egy meccsel többet játszó Tapolcával szemben.

VEHIR.HU megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Péti MTE–Ajka Kristály 2-1 (0-0)
Pétfürdő, Péti MTE Sporttelep (zárt kapuk mögött). Vezette: Magyar (Zámbó, Görög)
Pét: Varga Zs. – Gyurcsek, Pálfi, Vachtler, Kun, Gál, Rados, Ódor, Petróczi, Morina (Bóka, 46.), Győri. Vezetőedző: Nagy Krisztián
Ajka Kristály: Dróth – Tisonyai (Horváth D., 59.), Györkös, Szedlacsek, Szabó Z., Szabados (Lajtos, 69.), Magyar, Král, Kungl, Bakó, Szélessy (Gergőcs, 82.). Edző: Szabó Zoltán, Jeney Gyula
Gólszerzők: Pálfi (70.), Gyurcsek (87.), ill. Györkös (81. – büntetőből)

vehir.hu
Szalai Csaba
további cikkek
Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón vármegyei foci Nem hirdettek győztest a Fűzfő–Úrkút rangadón A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi rangadóján 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Úrkút az üldöző Fűzfővel – képriport a rangadóról, összefoglaló a forduló eredményeiről. 2024. április 22. 12:21 Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik vármegyei foci Élre áll a Fűzfő? – az idény eddigi legizgalmasabb mérkőzése következik A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a listavezető Úrkút az üldöző Balatonfűzfő otthonába látogat. A csapatokat jelenleg két pont választja el egymástól, a tópartiak győzelem esetén megelőzhetik címvédő riválisukat. 2024. április 18. 8:06 A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított vármegyei foci A Fűzfő nyerte a rangadót, a Tihany tizenkettőt gurított A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó I. osztály elmúlt hétvégéi fordulójában a második helyen álló Balatonfűzfő 1-0-ra nyert Pápán, míg a Tihany 12-0-ra múlta felül a sereghajtó Várpalotát – összefoglaló, képriport. 2024. április 15. 8:56 Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal vármegyei foci Pápa–Fűzfő rangadóval folytatódik a vármegyei élvonal A VEHIR.HU Veszprém vármegyei labdarúgó élvonal hétvégi fordulójában a negyedik pozíciót elfoglaló Pápa a második Fűzfő ellen tervez három pontot szerezni. 2024. április 11. 9:35

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.