Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

Férfi kézilabda NB I: a Csurgó győzni tudott Szegeden

2020. november 28. 21:05 // Forrás: MTI
A Csurgói KK óriási meglepetésre 33-30-ra győzött a MOL-Pick Szeged otthonában a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

A vendég somogyiak Hanusz Egon irányításával remek első félidőt produkáltak, hiszen a szegediek egyszer sem tudtak vezetni. Először a 35. percben került előnybe a házigazda, ám négy perccel később már 18-15-re a Csurgó vezetett, sőt csakhamar négy gól is volt a különbség. A vendégek a továbbiakban is kiválóan teljesítettek támadásban és védekezésben is, így a szegedieknek nem volt számottevő esélyük a fordításra.    

A mezőny legeredményesebb játékosa a Szeged szerb jobbszélsője, Bogdan Radivojevic, illetve honfitársa, a vendégek irányítója, Mladen Krsmancic volt, egyaránt nyolc góllal. A válogatott irányító, Hanusz Egon mind a hat lövését gólra váltotta.    

A győztes öröme - Fotó: Csurgói KK FacebookA győztes öröme - Fotó: Csurgói KK Facebook

A Szeged - a Telekom Veszprémen kívül - legutóbb 2017. december 17-én kapott ki magyar csapattól, akkor Tatabányán 24-22-re veszített.    

A Ferencváros sorozatban harmadszor veszített, ezúttal hazai pályán kapott ki egy találattal az Egertől, amelyben Lezák Áron 11 lövésből tíz gólt dobott.    

Eredmények:
Ferencvárosi TC - SBS-Eger 33-34 (17-16)
MOL-Pick Szeged - Csurgói KK 30-33 (11-12)

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.