Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Női kézilabda Eb: módosította hétfői cseréjét a magyar válogatott

2020. december 14. 12:45 // Forrás: MTI
Tóth Eszter bölcsességfog-gyulladása miatt kikerült a dániai Európa-bajnokságon szereplő magyar női kézilabda-válogatott keretéből.

A magyar szövetség (MKSZ) hétfőn délelőtt előbb azt közölte, hogy beállót cserélt a szakmai stáb, és Tóvizi Petra helyére Pásztor Noémit nevezte be. Egy órával később azonban bejelentették, hogy módosítani kellett a közzétett cserén, Tóth Eszter bölcsességfog-gyulladása miatt végül helyette Lakatos Rita került vissza a csapatba, Tóvizi pedig továbbra is a 16 fős névsor tagja.

Tóth Eszter (60-as számú mezben) bölcsességfog-gyulladása miatt kikerült a keretből - Fotó: Jozo Cabraja / kolektiffimagesTóth Eszter (60-as számú mezben) bölcsességfog-gyulladása miatt kikerült a keretből - Fotó: Jozo Cabraja / kolektiffimages

A debreceni Tóvizi a csapat eddigi négy mérkőzésén öt lövésből három gólt szerzett. A váci Lakatos három találkozón öt kísérletből egyszer volt eredményes. A legutóbbi meccsre becserélt mosonmagyaróvári Tóth Eszter a németek ellen három próbálkozásból egyszer talált be.    

A magyar válogatott a csoportkörben Horvátországtól és a világbajnok Hollandiától kikapott, Szerbiát legyőzte, így pont nélkül jutott a középdöntőbe, ahol szombaton alulmaradt Németországgal szemben, ezzel pedig eldőlt, hogy nem játszhat helyosztót. A csapat a középdöntő II. csoportjában hétfőn (ma) 20.30-tól Romániával találkozik, majd kedden 20.30-tól a hétszeres Európa-bajnok Norvégia ellen zárja szereplését.

vehir.hu
további cikkek
Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott női kézilabda-válogatott Női kézilabda Eb: ismét egy csoportban a svédekkel a magyar válogatott A magyar női kézilabda-válogatott a svéd, az észak-macedón és a török válogatottal szerepel együtt a debreceni A csoportban a téli magyar-osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságon. tegnap 20:28 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket Párizs 2024 Párizs 2024: Golovin örül, Rodríguez szerint nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket A magyar női kézilabda-válogatottat vezető Golovin Vlagyimir örül, a férfi csapat szövetségi kapitánya, Chema Rodríguez szerint viszont nem kaphattak volna nehezebb ellenfeleket a párizsi olimpia keddi csoportsorsolásán. 2024. április 16. 20:57 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával Párizs 2024 Párizs 2024: mindkét magyar kézilabda-válogatott összekerült a házigazdával A magyar férfi és női kézilabda-válogatott is összekerült a házigazda és címvédő Franciaországgal a nyári, párizsi olimpia csoportkörének keddi sorsolásán. 2024. április 16. 18:21 Klujber: nem csüggedtünk, mint eddig női kézilabda-válogatott Klujber: nem csüggedtünk, mint eddig Klujber Katrin szerint a magyar női kézilabda-válogatott játékosai egyszer sem csüggedtek a debreceni olimpiai selejtező során, ezért voltak képesek tornagyőztesként kvótát szerezni. 2024. április 15. 21:03

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.