Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C
2024. március 29. Auguszta
Veszprém
4°C

Névtelen felajánlás a szociális intézménynek

2020. december 21. 15:01
Egy felajánlásnak köszönhetően a VKTT Egyesített Szociális Intézménye dolgozói kényelmes egészségügyi gyógycipőket kaptak karácsony alkalmából.

A névtelenségben maradó adományozó a felajánlását Ovádi Péterhez, a térség országgyűlési képviselőjéhez jutatta el, aki a kérésnek megfelelően továbbította azokat a szociális intézmény részére.

A képviselő közösségi oldalán úgy nyilatkozott a szociális szférában dolgozókról: Nem győzünk elég hálásak lenni áldozatos munkájukért. Sajnos kevés szó esik róluk, pedig ők ugyanúgy a frontvonalban küzdenek nap mint nap, hiszen ők vigyáznak idős szeretteinkre! Köszönjük!

vehir.hu
további cikkek
Már a 150 főnél kisebb létszámú idősotthonok lakóit is beoltották Veszprémben védőoltás Már a 150 főnél kisebb létszámú idősotthonok lakóit is beoltották Veszprémben Jól halad az oltási program, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már a 150 főnél kisebb létszámú idősotthonok lakói is megkapták a vakcinát. Szerdán a Völgyikút és a Török Ignác úti intézmények lakóit, valamint dolgozóit pár óra alatt beoltották. 2021. január 28. 4:00 A Veszprém városi szociális intézményben nincs koronavírus gócpont A Veszprém városi szociális intézményben nincs koronavírus gócpont A megyeszékhely szociális intézménye továbbra sem számít koronavírusos gócpontnak, a megye távolabbi részén viszont már aggasztóbb a helyzet. A Veszprém városi intézmény vezetőjét személyesen kérdeztük a fertőzések számáról. 2020. november 1. 4:01 A belső erkölcsi iránytű vezeti szociális munka A belső erkölcsi iránytű vezeti Bár a gazdasági termeléshez nem járulnak hozzá, munkájuk nélkül mégis szegényebbek lennénk a mindennapokban. Idősek, rászorulók és teljes családok életét könnyítik meg, a „köszönöm” legtöbbször mégsem szavakban hangzik el. Győri Piroskával, a veszprémi szociális otthonok vezetőjével beszélgettünk a hétköznapokról, a megbecsülésről és az időseket sújtó népbetegségről, a demenciáról. 2020. július 31. 4:00 Szociális munka nélkül szegényebbek lennénk Szociális munka nélkül szegényebbek lennénk Az önkormányzat 20 millió forintot különített el azon szociális munkások részére, akik a koronavírus járvány ellen a frontvonalban harcoltak. 2020. július 3. 4:02

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.