Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C
2024. március 28. Gedeon
Veszprém
14°C

Filmpremierrel készül a VeszprémFest

2020. december 27. 19:00
Hagyományosan minden VeszprémFesthez kapcsolódik egy, a kulisszák mögé betekintést engedő, valamint exkluzív interjúkkal fűszerezett film is. Mivel idén a fesztivál a járvány miatt elmaradt, a 2019-es film bemutatóját pedig a pandémia többször is keresztülhúzta, a szervezők úgy döntöttek, hogy vasárnap este online mutatják be a filmet, amit a Vehíren is meg lehet tekinteni.

Kevesen tudják, de a VeszprémFesthez kapcsolódó film a kezdetek óta jelen van a fesztivál életében. Az elején még DVD-n is kiadták ezeket, majd a digitális technológia térhódításával együtt az online térben lehet megtekinteni őket, amellett, hogy a Hangvillában minden évben teltházas vetítéseket tartottak.

A járvány idén ezt is keresztülhúzta, így a zenerajongóknak többszöri halasztás után, de le kellett mondani arról, hogy élőben, személyesen legyenek jelen a premieren.

A szervezők ezért úgy döntöttek, hogy a 2019-es fesztiválról készült filmet online fogják bemutatni a fesztivál hivatalos Youtube-csatornáján.

A koreográgia viszont itt is ugyanaz lesz, Mészáros Zoltán, fesztiváligazgató ugyanolyan felvezetést fog tartani, mintha a Hangvillában lennénk, a képsorokon pedig izgalmas kulisszatitkokat, a fellépőkkel készült exklúzív interjúkat lehet megtekinteni.

Javasoljuk, hogy telefon helyett kapcsoljuk be a laptopokat, vagy okostévéket, hiszen a fesztivál hangulatát csak ilyen hang- és képminőségen keresztül lehet igazán jól feleleveníteni!

A film premierjét az alábbi linken nálunk is követhetik majd vasárnap este 20 órától.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.