2021. június 21.
//
Alajos névnap

Pont nélkül tértek haza a kosarasok

A HOYA-PE Veszprém férfi kosárlabdacsapat alulmaradt a vendéglátó Miskolc otthonában vasárnap az NB I/B Piros csoportjának huszonkettedik fordulójában.

Idegenbeli összecsapásra készült vasárnap városunk másodosztályban szereplő kosárlabdacsapata, a HOYA-PE Veszprém. A Baksa Szabolcs vezette bakonyiak Miskolcra látogattak a huszonkettedik körben.

Az első játékrészben tartotta a lépést házigazdájával a Veszprém (10. perc: 20-18). Sőt, az ezt követő felvonásban jócskán fordított is az eredményen a HOYA (félidei állás: 38-51).

Pont nélkül tért haza a Veszprém (archív fotó)Pont nélkül tért haza a Veszprém (archív fotó)

A pihenőt követően rohamosan feljavult a miskolciak játéka, de a harmincadik perchez érve továbbra is a bakonyiaknál volt az előny (60-64). Az utolsó felvonásban azonban akadtak hibák a HOYA játékában: a Miskolc ki is használta azokat, végül otthon tartva a pontokat (végeredmény: 94-86)

Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport alapszakasz, 22. forduló:
MEAFC-Miskolc--HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 94-86 (20-18, 18-33, 23-13, 34-22)
Miskolci Egyetem, Körcsarnok, zárt kapuk mögött.
Miskolc: Kozák M. 19, Kozák B. 18, Tóth 22/3, Lippai 13, Érsek. Cserék: Orliczki, Tóth 6, Homoki 14, Sándor, Béres 2. Edző: Szollár Gergő
Veszprém: Szücs, Sipos 4/3, Madár 37/18, Szabó 21/3, Dukic 18/12. Cserék: Birkás 3/3, Futó 3, Gaál. Edző: Baksa Szabolcs

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B rájátszás, 2020/2021 helyosztó 2021. május 8. 17:00 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok HOYA-PE Veszprém NKA Pécs 79-70
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B rájátszás, 2020/2021 helyosztó 2021. május 5. 18:00 Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok NKA Pécs HOYA-PE Veszprém 85-82
kosárlabda Férfi kosárlabda NB I/B Piros csoport rájátszás, 2 helyosztó 2021. április 25. 17:00 Veszprém, Március 15. utcai sportcsarnok HOYA-PE Veszprém Budapesti Honvéd 75-92
előző események betöltése

További cikkek

Közösségi finanszírozásból maradna fenn a veszprémi kosárlabdacsapat
Közösségi finanszírozásból maradna fenn a veszprémi kosárlabdacsapat
A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportját hetedik helyen záró HOYA-PE Veszprém kedden megtartotta hagyományos évértékelő eseményét, ahol az ügyvezető Naményi Miklós a klub jövőjét illetően meglepő felvetést tett.
A hetedik helyen zárta a bajnokságot a HOYA
A hetedik helyen zárta a bajnokságot a HOYA
A HOYA-PE Veszprém kilenc góllal felülmúlta a vendég NKA Pécs alakulatát a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának helyosztó mérkőzésén. Baksa Szabolcs csapata így a hetedik helyen zárta a kiírást.
Három pont a HOYA hátránya
Három pont a HOYA hátránya
Városunk kosárlabdacsapata hárompontos vereséget szenvedett az NKA Pécs otthonában szerdán a II. osztály hetedik helyéért vívott párharc első meccsén. A hátrány ledolgozható a visszavágón.
A hetedik helyért küzdhet tovább a HOYA
A hetedik helyért küzdhet tovább a HOYA
A házigazda HOYA-PE Veszprém tizenhét ponttal alulmaradt a Budapesti Honvéd ellen a férfi kosárlabda NB I/B rájátszásában. A bakonyiak így legjobb esetben a hetedik helyen végezhetnek majd.
Nem bírt a Honvéddal a Veszprém
Nem bírt a Honvéddal a Veszprém
A HOYA-PE Veszprém tizenegy pontos vereséget szenvedett a Budapesti Honvéd otthonában csütörtökön a férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának ötödik helyéért zajló összecsapás első felvonásán.