2021. szeptember 28.
//
Vencel névnap

Mindhárom szettben alulmaradt a VESC

2021. március 20. 20:43
Városunk női röplabdacsapata 3-0-s vereséget szenvedett a szombathelyi Haladás otthonában szombaton az NB II felsőházi rájátszásának ötödik fordulójában.

Szombathelyen készült győzelmet aratni szombaton a VESC női röplabdacsapata, amely a Haladás vendégszeretetének örvendett az NB II Nyugati csoport felsőházi rájátszásnak soron következő fordulójában.

A házigazda már a találkozó első szettében mozgósította minden erejét: a Szokolikné Kalmár Judit vezette veszprémieknek nem sikerült felvenni a ritmust vendéglátóikkal (25-17). A második felvonásban már ébredezett a Veszprém, de a Haladás így is könnyedén behúzta a szettet (25-21).

Pont nélkül tértek haza a veszprémiek (archív fotó)Pont nélkül tértek haza a veszprémiek (archív fotó)

A harmadik, egyben utolsó játékrészben a bakonyiak hatalmas küzdeni akarásról tettek tanúbizonyságot, kiélezett küzdelemben azonban ezt a szettet (26-25), és egyúttal a mérkőzést is elveszítették.

Női kézilabda NB II Nyugat felsőházi rájátszás, 5. forduló:
Haladás-VESC 3-0 (25-17, 25-21, 26-25)
Szombathely, ELTE Sportközpont, zárt kapuk.

Simon Dani
Szalai Csaba
Események
Sportág Sorozat F. Időpont Helyszín P. csapat V. csapat E.
röplabda Női röplabda NB II, 2020/2021 helyosztó 2021. május 22. 16:00 Veszprém, Egyetemi Tornacsarnok VESC PTE TTK 3-0
röplabda Női röplabda NB II, 2021/2021 osztályozó 2021. május 15. 16:00 Pécs, TTK Tornacsarnok PTE-PEAC VESC 0-3
röplabda Női röplabda NB II döntő, 2020/2021 2. 2021. május 8. 19:00 Budapest, Honvéd Csarnok Kispest SE VESC 3-1
előző események betöltése

További cikkek

Bizonyításra éhesek a veszprémi röplabdázónők
Bizonyításra éhesek a veszprémi röplabdázónők
A CoreComm-VESC Veszprém legmagasabban jegyzett női csapata lett azzal, hogy kivívta a röplabda élvonalban való szereplési jogot. Igaz, a bajnokság csak októberben kezdődik, de megkerestük Szokolikné Kalmár Judit vezetőedzőt, hogy állnak jelenleg a munkával.
Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
Főtámogatóval kezdi meg az NB I-es idényt a VESC
A VESC női röplabdacsapata a CoreComm SI támogatásával vág neki az élvonal 2021/2021-es kiírásának. Szokolik Gergely ügyvezetőtől megtudhattuk, a csapat új otthona a Táncsics iskola tornacsarnoka lesz, játékosok tekintetében pedig öt lehetséges érkezővel lehet számolni.
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Családként jutottak fel, családként maradnának benn
Városunk női röplabdacsapata az osztályozón aratott kettős győzelmével kivívta a jogot a jövő évi, élvonalban való szereplésre. A klub ügyvezetőjétől, Szokolik Gergelytől lapunk megtudhatta, a VESC nem mondott le a lehetőségről: névadó szponzora és új otthona lesz a csapatnak, valamint együttműködési szerződés kialakításán is dolgoznak egy hazai alakulattal.
Feljutott a VESC az élvonalba!
Feljutott a VESC az élvonalba!
Miután a PTE elleni második osztályozó mérkőzést is 3-0-ra megnyerte a VESC, Szokolikné Kalmár Judit csapat kivívta a jogot, hogy jövőre az I. osztályú röplabda-bajnokságban szerepelhessen.
VESC: egyetlen lépés az NB I
VESC: egyetlen lépés az NB I
A VESC női röplabdacsapata tükörsima, 3-0-s diadalt aratott a PTE otthonában szombaton, egyúttal hatalmas lépést téve a jövő évi NB I-es szereplés irányába.