2022. szeptember 25.
//
Eufrozina névnap

Rangos elismerésben részesült a Veszprém Futsal E-sport

A Balaton Bútor FCV szakosztályát az év sportjáték csapatának választották a K&H e-sportgálán.

A K&H e-sportgálán szakmai zsűri rangsorolja a honi klubokat teljesítményük, eredményességük alapján. A bírák kategóriánként három egyesületet, csapatot, sportolót jelölnek évente, majd hozzák meg döntésüket a végső győztes személyéről.

Lelkiismeretes munkásságának elismerése jeléül a 2020-as év sportjáték csapata hivatalosan is a Balaton Bútor FCV szakosztálya, a Veszprém Futsal E-sport lett.

A gálán rendszerint az előző évi sikereket értékelik a döntéshozók (fotó: Veszprém Futsal E-sport)A gálán rendszerint az előző évi sikereket értékelik a döntéshozók (fotó: Veszprém Futsal E-sport)

Kocsis Máté szakosztályásvezető lapunk megkeresésére megtiszteltetésnek nevezte a kitüntetést. Hangsúlyozta, a két esztendővel ezelőtti indulásuk óta kitartóan, együttes erővel tevékenykednek, ami úgy tűnik, a szakmai zsűri figyelmét is felkeltette.

Egyértelműen ezen az úton szeretnénk a jövőben is haladni. Sok szép pillanat áll mögöttünk, de voltak nehéz időszakjaink is. Ez a kettősség kovácsolt minket össze, hogy jóban-rosszban összetartottunk. Sikerünkkel szeretnénk példát is mutatni, hogy a tisztességes munka igenis kifizetődik!

– fogalmazott Kocsis Máté.

Simon Dani