Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-6°C
2023. december 3. Ferenc
Veszprém
-6°C

Magyar bajnoki ezüstérmes veszprémi jégkorongozók

2021. április 23. 13:58
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (IOGJA) nyerte a serdülőbajnokságot, ezzel teljessé vált az éremtáblázat a székesfehérvári klub utánpótlásában.

A MJSZ U14 bajnokságának ezüstérmese, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapata lett, mely az alapszakaszt veretlenül zárta, és a középszakaszban is csak a későbbi döntős ellenfelétől szenvedett vereséget. Az akadémia csapatát 2 veszprémi tehetség, Gál Dániel és Kovács Zsombor  játéka is hozzá segítette a sikerhez.

“Nagy öröm volt számunkra, hogy pár éve egy mentor program keretén belül az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia játékosai lehettünk. Azóta szinte minden nap Székesfehérvárra utazunk edzésre, hétvégén pedig ha nem hazai a meccs akkor még messzebb. De megérte a sok befektetett munka, mert nagyon boldogok vagyunk az eredményes szezon után. A bajnokságnak vége de az edzések még június közepéig tartanak. Ősszel pedig új szezon indul, és nagyon szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Ehhez továbbra is mindent megteszünk, hogy a csapatnak jövőre sikerüljön" - mondták a fiúk. 

Érdekesség, hogy az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia az egyetlen klub az utánpótlásban, amely minden korosztályban szerzett valamilyen érmet Ez a mérleg még a Volán nagy múltú utánpótlás-nevelő műhelyében is kiemelkedő! 

A 2020/21-es szezon magyar utánpótlás-bajnokságainak végeredménye:

U21:
1. DVTK Jegesmedvék
2. Ifj. Ocskay Gábor JA
3. Vasas SC
4. UTE

U18:
1. Ifj. Ocskay Gábor JA
2. MAC Budapest
3. Debreceni Hoki Klub
4. UTE

U16:
1. Ifj. Ocskay Gábor JA
2. UTE
3. Vasas SC
4. MAC Budapest

U14:
1. MAC Budapest A1
2. Ifj. Ocskay Gábor JA
3. UTE
4. Vasas SC

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.