Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Magyar bajnoki ezüstérmes veszprémi jégkorongozók

2021. április 23. 13:58
Az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia (IOGJA) nyerte a serdülőbajnokságot, ezzel teljessé vált az éremtáblázat a székesfehérvári klub utánpótlásában.

A MJSZ U14 bajnokságának ezüstérmese, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapata lett, mely az alapszakaszt veretlenül zárta, és a középszakaszban is csak a későbbi döntős ellenfelétől szenvedett vereséget. Az akadémia csapatát 2 veszprémi tehetség, Gál Dániel és Kovács Zsombor  játéka is hozzá segítette a sikerhez.

“Nagy öröm volt számunkra, hogy pár éve egy mentor program keretén belül az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia játékosai lehettünk. Azóta szinte minden nap Székesfehérvárra utazunk edzésre, hétvégén pedig ha nem hazai a meccs akkor még messzebb. De megérte a sok befektetett munka, mert nagyon boldogok vagyunk az eredményes szezon után. A bajnokságnak vége de az edzések még június közepéig tartanak. Ősszel pedig új szezon indul, és nagyon szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Ehhez továbbra is mindent megteszünk, hogy a csapatnak jövőre sikerüljön" - mondták a fiúk. 

Érdekesség, hogy az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia az egyetlen klub az utánpótlásban, amely minden korosztályban szerzett valamilyen érmet Ez a mérleg még a Volán nagy múltú utánpótlás-nevelő műhelyében is kiemelkedő! 

A 2020/21-es szezon magyar utánpótlás-bajnokságainak végeredménye:

U21:
1. DVTK Jegesmedvék
2. Ifj. Ocskay Gábor JA
3. Vasas SC
4. UTE

U18:
1. Ifj. Ocskay Gábor JA
2. MAC Budapest
3. Debreceni Hoki Klub
4. UTE

U16:
1. Ifj. Ocskay Gábor JA
2. UTE
3. Vasas SC
4. MAC Budapest

U14:
1. MAC Budapest A1
2. Ifj. Ocskay Gábor JA
3. UTE
4. Vasas SC

vehir.hu
további cikkek
Női jégkorong: ezüstérmes a veszprémi csapat! jégkorong Női jégkorong: ezüstérmes a veszprémi csapat! A Rampage ezüstéremmel zárta a női jégkorong U25 A-bajnokságot. A veszprémi csapat az osztrák liga négyes döntőjébe is bejutott, ahol a negyedik pozícióban zárt. A klub szakmai igazgatója, Máhl Krisztián megkeresésünkre a játékosokat méltatta, akik az idény során kettőzőt erővel dolgoztak. 2024. április 16. 13:20 Szárnyalnak a veszprémi hokisok! Rampage Szárnyalnak a veszprémi hokisok! A Jéglovagok U12-es csapata a Magyar Kupában négyes döntőt, míg a Rampage U25 finálét játszhat a hazai jégkorong-bajnokságban. A hölgyek ezt is túlszárnyalva az osztrák élvonalban is a legjobb négybe jutottak egyedüli magyar együttesként. 2024. március 19. 13:33 Veszprémben edzőtáborozott a török jégkorong-válogatott jégkorong Veszprémben edzőtáborozott a török jégkorong-válogatott A Veszprémi Jégcsarnok az elmúlt napokban két felkészülési mérkőzésnek is otthont adott: a házigazda Rampage mindkét alkalommal felülmúlta a török jégkorong-válogatottat. 2024. február 15. 14:55 Rekordszámú részvétel a Veszprémi Jégcsarnokban Veszprémi Jégcsarnok Rekordszámú részvétel a Veszprémi Jégcsarnokban Hatalmas sikert aratott a Jégpályák Éjszakája-programsorozat Veszprémben: a Jégcsarnokban meghirdetett eseményekre több mint félezren látogattak ki az elmúlt hétvégén. 2024. január 22. 12:42

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.