Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C
2024. április 20. Konrád, Tivadar
Veszprém
7°C

A válogatott szombati veszprémi mérkőzése még zárt kapus lesz

2021. április 30. 15:44 // Forrás: MTI
A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pénteken közleményben jelezte, hogy a szurkolók fokozatos visszatérését támogatja és az új kormányrendelet hatályba lépésének várható napján - szombaton 14.10-től - Veszprémben sorra kerülő meccsig túl rövid az idő az előkészületekre.

A szombati veszprémi mérkőzésen még nem lehetnek nézők - Fotó: MKSZ (archív)A szombati veszprémi mérkőzésen még nem lehetnek nézők - Fotó: MKSZ (archív)

Az MKSZ ugyanakkor elkötelezett abban - olvasható a tájékoztatásban -, hogy a csapatok biztonságának megtartásával szurkolók részvétele mellett bonyolítsa le a női Magyar Kupa május 15-16-i veszprémi négyes döntőjét, valamint a május 29-30-i budapesti női Bajnokok Ligája Final Fourt. Egyúttal közölte, hogy hamarosan tájékoztatja a közvéleményt a két esemény látogathatóságának lehetőségeiről, utóbbi esemény kapcsán az Európai Kézilabda Szövetséggel is egyeztetéseket folytat.

vehir.hu

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet.

Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.